Verdens bedste krystalglas er Spiegelau vinglas

Du finder ingen anden producent af vinglas, der er mere bredt anerkendt end Spiegelau vinglas. Uanset om du spørger en højt specialiseret vinnørd eller en leder af et gammeldags forsamlingshus, vil de kende til de gode glas fra Tyskland. De lækre og alsidige vinglas fra verdens ældste eksisterende glasproducent, Spiegelau, er altid et godt tilbud når man skal finde et godt ... Læs mere »

Hvilken proptrækker er bedst? Sådan vælger du den bedste proptrækker

Hvilken proptrækker er bedst? Sådan spørger du garanteret dig selv, når du ser det store udvalg af proptrækkere. For er der forskel, og er en proptrækker ikke bare en proptrækker? Det korte svar er nej. Værktøjet som stort set alle har liggende i køkkenskuffen kommer i mange variationer og afskygninger. Den bedste proptrækker er dog den, som hurtig nemt og bekvemt lader dig ... Læs mere »

Et vinkab med køl giver dine vine de bedste modnings forhold

Betragter du dig selv som en rigtig vinkender og nyder du at finde gode kvalitetsvine, så er det vigtigt at du opbevarer dine vine korrekt, for ellers kan det ende med, at de bliver ødelagte. Og selvom det nok hører ind under kategorien nice to have, så er den bedste opbevarings løsning et vinskab med køl. Og der er en del fordele ved at investere i et, for det første så køler... Læs mere »

Ett vinställ ger möjlighet för att kunna expandera vid behov

Om din stora passion är vin eller om du bara har ett par flaskor du gärna vill förvara på bästa tänkbara vis, för en god flaska vin eller om du går och drömmer om din helt egen privata vinkällare eller om du bara vill ha en enkel vinhylla så finns det ett stort urval att välja mellan. En fördel med ett vinställ är att det kan användas fristående men också att det finns möjlighe... Læs mere »

Køb vin online hvis du allerede kender din favorit vin

Flere og flere af os er begyndt at handle mere på nettet end nogensinde og en af grundene hertil er at vi kan sidde i vores sofa og putte det i kurven som vi mangler, lige når det passer os og ikke kun i butikkernes åbningstider. Og selvom de er blevet væsentligt mere fleksible, så gælder det ikke for special butikkerne med kun for supermarkeder. Og der er mange varer som ikke ... Læs mere »

Australsk vin kan klart anbefales til næste hyggeaften

Kan du godt lide at sidde lørdag aften og nyde et godt glas vin og måske har du nogle favoritter til hvilke du bedst kan lide. Måske er det en kraftig vin eller måske er du mere til en blid og rund eftersmag. Måske har du fundet ud af at du bedst kan lide vine fra bestemte lande. Det kan også være at du er typen, der hele tiden gerne vil undersøge markedet og afprøve nye vine. ... Læs mere »

En vinkyl hjälper till att förvara ditt vin bäst möjligt

Om man verkligen gillar vin och vill förvara det vid helt rätt temperatur eftersom vin som förvaras vid fel temperatur kan bli dåligt och därmed odrickbart. Du sätter dessutom stort pris på att kunna servera ett härligt glas vin med rätt temperatur. Så om du i framtiden vill förvara ditt vin under bästa förutsättningar för att den ska förbli god borde du kanske överväga om det ... Læs mere »

Wooden wine rack is the answer for you that love your wine

If you want to sit and enjoy a perfect temperate glass of wine, you do probably know about storing wine correctly. The Importance of the right position and temperature is of major importance, if you will take good care of your wine. There are several ways to do it the right way, some of them are very expensive and some of them very dull. If you want to store your wine in a wood... Læs mere »

Køb vin online næste gang der skal købes nye forsyninger af vin

Når der skal spises en god middag med vennerne eller der skal holdes fest, er det vigtigt for mange at der kommer den helt rigtige vin på bordet, som passer perfekt til den menu, der er blevet planlagt. Og der er flere muligheder for at finde lige præcis den vin, der passer perfekt til den røde bøf, den stegte kylling eller måske det er et stykke vildt der er på menuen. Der er ... Læs mere »

Det kan være svært at vælge firma julegaver til alle de ansatte

Alle mennesker er forskellige, og har du som virksomhedsleder mange ansatte, kender du sikkert til alle mulige forskellige hensyn du skal tage. I de fleste private danske virksomheder er det normalt, at virksomheden giver de ansatte en julegave nogenlunde svarende til den beløbsmæssige grænse fastsat af SKAT. At vælge rigtigt, når du skal vælge firma julegaver kan være mere e... Læs mere »

Vinskab til både det lille og store hjem – ikke kun for restauranter

Hvem har ikke drømt om at have sit helt eget vinkøleskab? Det ser eksklusivt ud og sikrer, at du altid kan servere vin med den helt korrekte temperatur – uanset om det er hvidvin eller rødvin. Det er da noget, der kan imponere dine gæster. Alligevel er det de færreste hjem, der har et vinskab i dag. Forklaringerne kan bl.a. være, at de fylder for meget i køkkenet. De fleste køk... Læs mere »

Vinställ kan ge samma upplevelse som en riktig vinkällare, dock till en bråkdel av priset.

Alla vinentusiaster drömmer om en egen vinkällare, fyllt med goda, dyra och exklusiva viner. Ser man bort från vinerna, så är det en kostsam historia när det gäller inredning. Rätt interiör kan kosta en mindre förmögenhet och skall man dessutom ha ett helt separat rum bara för vin, kan det bli en ganska hög kostnad. Det finns dock billigare lösningar, vilka ger riktigt goda as... Læs mere »

Hundetilbehør til hunden

Det er et stort ansvar, at eje en hund, da det er et levende væsen, som har brug for mad, vand, pleje og søvn. Nogle af disse behov bliver man nødt til at hjælpe med, da hunde kan være ret hjælpeløse uden vores hjælp. Det er bl.a. mad og vand, som ikke bare bliver serveret automatisk. Man skal huske, at give sin hund fast føde hver dag, samt vand. Det kan man passende gøre med ... Læs mere »

Wineandbarrels sælger god vin

De fleste har en stor drøm om at udleve deres drøm om at få lavet en vin kælder under huset derhjemme. Der er der wineandbarrels kommer ind i billedet. Det kan også være, der er en del piger, der går rundt og tænker på det samme, men umiddelbart vil der være flest mænd, der går rundt og har en drøm om at have sin egen vin kælder med både håndlavede vin møbler, håndlevede vin re... Læs mere »

Phoenixtagmaterialer er kvalitet

Du kan finde mange former for inspiration på nettet hvis du skal have renoveret dit hus eller taget skal have et godt og grundigt lægetjek for at sikre at det stadig er sikkert og godt isoleret. Det kan du få hos Phonixtagmaterialer. Du kan finde et nyt tag mange steder og i særdeleshed på nettet er der begyndt at dukke flere og flere websites op som tilbyder råd og vejledning... Læs mere »

Oekovejen er et økologisk firma

Mange mennesker er begyndt at gå mere og mere op i økologi og det være sig både når de handler med tøj og når de køber ind til aftensmaden eller til det helt store frokost bord derhjemme i weekenden. Økologiske varer kan købes i rigtig mange steder efterhånden og Oekovejen er et af de steder, hvor du kan finde en masse spændende ting til dit hjem og af mad varer som er økologis... Læs mere »

Kaffekapsler giver en anderledes smagsoplevelse

Der findes mange måder at lave en god kop kaffe på. Flere og flere griber til den lette både med kapselkaffe. I stedet for pulver er kaffen indhyllet i en kapsel som sættes i en maskine, der automatisk brygger en kop kaffe. Nogle maskiner kan brygge to kopper ad gangen. Man kan spare en masse kaffe ved disse maskiner, da kaffekapsler indeholder nok indhold til præcis en kop kaf... Læs mere »

Udekøkkener kan stadig købes

Du skal ikke fortvivle bare fordi du ser regnen sile ned udenfor og fordi du ved, at sommeren så småt snart er ved at være helt slut. Hvis du har en have kan det også være, det er en mulighed at have et udekøkken, så I stadig kan stå og nyde det sidste af sommeren og af sensommeren i et af de mange udekøkkener, som man kan anskaffe sig i dag. Der findes rigtig mange forskellige... Læs mere »

Kaffe espresso giver en ekstra god kaffeoplevelse

Når man dagligt drikker kaffe, er det vigtigt at kaffeoplevelsen ikke er dårlig gang på gang. Kaffeelskere holder sig ikke tilbage med at bruge penge på god kaffe, da de ved kvaliteten skal være i orden. Espresso er det italienske ord for kaffe. Kaffe espresso er en ekstra stærk kaffe, som er tilberedt under tryk i specialmaskine. Det kan være svært at mestre, at lave en god es... Læs mere »

Kapsler til nespresso fås i utal af smagsvariationer

Nepressomaskiner er stadig et populært valg blandt kaffemaskine-købere. Man får god kaffe og te til en pris alle kan være med på. Nespressomaskiner kan købes både i butikker og online. Maskinerne er i forskellige prisklasser, og kan dermed også noget forskelligt. Nogle maskiner kan selv skumme mælken, hvor andre blot har mælken i selve kapslen. Kapsler til nespresso sætter man ... Læs mere »