Verdens bedste krystalglas er Spiegelau vinglas

Du finder ingen anden producent af vinglas, der er mere bredt anerkendt end Spiegelau vinglas. Uanset om du spørger en højt specialiseret vinnørd eller en leder af et gammeldags forsamlingshus, vil de kende til de gode glas fra Tyskland.

De lækre og alsidige vinglas fra verdens ældste eksisterende glasproducent, Spiegelau, er altid et godt tilbud når man skal finde et godt vinglas.

Spiegelau inspiration
Søger du inspiration til at købe gode og driftssikre vinglas er Spiegelau altid garant for høj kvalitet. Vinglassenes design tager altid udgangspunkt i vinens optimale forhold samtidig med at glassene ser flotte ud på et bord. Derfor er et rødvinsglas fra Spiegelau altid et sikkert og godt valg.

Spiegelau opvaskemaskine
Der er intet til hinder for at du vasker dine Spiegelau vinglas i opvaskemaskinen. De kan sagtens tåle det. Især hvis du tager dem ud af maskinen så snart den er færdig med at vaske og tørrer dem nænsomt i hånden med en microfiberklud. Så får du flotte vinglas i mange år.

Spiegelau Authentis
Den mest anerkendte serie af Spiegelau vinglas hedder Authentis. Serien er designet til den helt perfekte oplevelse til dig og din vin. Authentis glassene findes i mange udgaver. Der er Spiegelau rødvinsglas i flere udgaver. Der findes et Spiegelau bordeaux glas, et bredt bourgogne glas og et rigtig godt allroundglas.

Spiegelau champagneglas i Authentisserien findes i to udgaver. Det høje slanke champagneflute til Cava, cremant og frisk champagne uden årgang samt det lidt bredere champagneglas, der er godt til årgangschampagne og prestige cuvée.

Du kan også sagtens bruge et hvidvinsglas fra Spiegelau til at servere mousserende vin. Også store dessertvine har det godt i et hvidvinsglas fra Spiegelau Authentis.

Vinglas fra Spiegelau
Vandglas er lige så naturlig en del af produktionen som et Spiegelau vinglas. Der findes et passende vandglas i alle serier. Nogle af dem har ligefrem et vandglas uden stilk, der stadig matcher koppens design fra vinglassene. På den måde har Spiegelau fundet inspiration til en ny type vandglas.

Spiegelau udsalg
Der er meget stor sandsynlighed for at du kan finde Spiegelau vinglas på udsalg. De meget populære glas er der altid en Spiegalau forhandler af, som kan give dig et godt tilbud på.

Spiegelau testvinder
Spiegelau vinglas er en meget hyppig vinder af bedst i test. Adskillige medier har i deres søgen efter det bedste vinglas kåret Spiegelau som vinder. Glassene vinder ofte foran store og dyre glas fra Riedel, Zalto eller andre. Altid vinder Spiegelau når det kommer til at finde det bedste vinglas til prisen. Der findes simpelthen ikke et bedre vinglas til prisen end et Spiegelau.

Derfor er det ikke så overraskende at vinglade mennesker i hele verden holder så meget af de smukke og driftssikre krystalvinglas fra Spiegelau.