Det kan være svært at vælge firma julegaver til alle de ansatte

Alle mennesker er forskellige, og har du som virksomhedsleder mange ansatte, kender du sikkert til alle mulige forskellige hensyn du skal tage. I de fleste private danske virksomheder er det normalt, at virksomheden giver de ansatte en julegave nogenlunde svarende til den beløbsmæssige grænse fastsat af SKAT.
At vælge rigtigt, når du skal vælge firma julegaver kan være mere end svært – ja faktisk næsten umuligt. Oftest er sammensætningen af medarbejdere bred, lige fra ung til gammel, mand til kvinde og med vidt forskellige interesser. Flere virksomheder vælger dog at outsource julegaverne til andre virksomheder, der specialiserer sig i dette. På denne måde kan en virksomhed selv lade sine ansatte vælge én julegave blandt flere muligheder.
Har du mange ansatte, kan du altså ramme noget for enhver smag. Har du kun få ansatte, kan der dog stadig være en god idé i lidt mere personlige gaver, da det alt andet lige er sjovere – så længe gaven rammer rigtigt.
For at det finansielt set skal kunne betale sig at outsource firma julegaver til en ekstern partner, kræver det typisk også et vist antal medarbejdere. Er du i tvivl hvorvidt det er en god idé, bør du som udgangspunkt få en uforpligtende snak med en julegave partner.