Nutra nuggets er kvalitetsfoder til hunde uanset alder og race

Når der kommer et firebenet medlem i familien, er det vigtigt at man har styr på hvilket foder der er bedst for hunden. At man tager hensyn til at en hvalp skal starte med hvalpe foder og ikke voksenfoder, for en hvalp har sværere ved at fordøje maden end en voksen hund har. Men man skal også have i mente at ikke alle hunde kan spise det samme foder, bare fordi man er en voksen hund, er der også forskel på hvilken race hunden er. En mindre race skal have et andet foder end en stor skal.
Et meget populært fodermærke er nutra nuggets, der er mange der vælger dette mærke, fordi der er så mange differencerede fodertyper og det har en fantastisk sammensætning, med udgangspunkt i alle hundens alderstrin, race og størrelse.
Hver formel er sammensat af en kombination af kylling eller lam af højeste kvalitet og ligeledes er der tilføjet æg, for på denne måde at opnå bedst mulig proteinholdig ernæring. Foderet indeholder også naturligt præserveret kyllingefedt som blandes med tokoferoler, som er E-vitamin.
Nutra nuggets er ikke tilsat en masse kunstige smagsstoffer og helle ingen farvestoffer, så alt i alt et kvalitets foder der garanterer at hunden får lige det den har behov for med en autentisk smag, næsten alle hunde vil elske dette foder.
Grundet proteiner og fuldkorn, der er bearbejdet korrekt sikrer det at foderet er yderst fordøjeligt. Samtidig er der tilført roemos, som er en rigtig god fiberkilde det er med til at bevare et godt mave/tarm system. Ved at foderet er så koncentreret kan man med en mindre mængde foder opnå samme ernæring som i andre skal bruge større mængder til. Det vil sige der er mindre spild, da hunden optager en stor del af foderet og det har også indvirkning på mængden af afføring.
Alle foder produkter fra nutra nuggets serien indeholder både omega 3 og 6, som er med til at hunden bevarer en blank pels og et godt helbred. Der tilsat Glucosamin og chondroitin til de fodertyper hvor det er vigtigt at hundens led styrkes. Ligesom hvalpefoderet er tilsat lakseolie, da det indeholder Docosa hexaen syre (DHA), som er en omega3 fedtsyre, der støtter udviklingen af hjernen og synsevnen ved de helt unge dyr.
Som artiklen startede med er det vigtigt at man vælger et foder der passer til hundens alderstrin og størrelse, for på den måde at give hunden de bedste vilkår for en god og sund udvikling.