Vinterklar med dine børn ? - Husk Flyverdragt

Efteråret træder ind i sin sidste fase, og både vind og vejr begynder så småt at blive koldere - vi nærmer os frysepunktet. Med lidt held kan du stadig finde alt dit barns vintertøjet fra sidste år, men der er nok en god chance for, at det er slidt, ude af mode, eller at den ene handske mangler. Uanset tilfældet kræver den danske vinter, at du får klædt dit barn på i flere lag,... Læs mere »

Das Rezept für ein Leben lang - Urlaub in Sommerhaus mit Freunden

Die Sonne scheint. Das Gras ist grün. Es riecht nach Holzkohle und Gemütlichkeit. Der Sommer ist nach Dänemark kommen, und wie sollte es spenderes Jahr? Die Möglichkeiten sind vielfältig. Inter durch Europa, backpackertur in Asien oder etwas anderes - ein Sommerhaus mit den alten Jungs von der High School. Es ist eine lange Zeit, da Sie alle gesammelt habe, und was könnte natür... Læs mere »

En cykelhjelm skal altid sidde på hovedet når man cykler

Mon ikke din hjerne er så meget værd for dig, at du gider bruge tid på at læse denne artikel om hvorfor det er vigtigt at bruge en cykelhjelm når man cykler. Cykel ulykker forårsager mange alvorlige skader og rigtig mange af disse er hovedsageligt hovedskader. Derfor anbefales det også fra både havarikommissionen og forskellige internationale undersøgelser, at man altid bære... Læs mere »

Le look des Bas de contention est aussi attrayant et esthétique que les autres bas et collants

Si vous constatez que vos jambes sont gonflées et fatiguées, pensez à acheter des bas spéciaux susceptibles de réduire la gêne que vous ressentez. Auparavant, on avait tendance à faire le lien entre les Bas de contention et les problèmes liés à l’âge, mais ce n’est plus le cas aujourd’hui. Nombreux sont ceux qui utilisent de tels bas pour réduire de petites gênes ou prévenir de... Læs mere »

En zoll AED plus hjertestarter kan redde menneskeliv ved hjertestop

Det er bevist, at efter hjertestarterne er begyndt at hænge rundt omkring, så alle har adgang til en og ikke kun ambulanceredderne, hjælper det til at flere mennesker overlever indtil de når på hospital. Den automatiske eksterne defibrillator (AED) er en behandlingsløsning hvis der er en med et hjerteanfald, og er nu tilgængelig for offentligheden. Enheden er lille, nem at bru... Læs mere »

Nutra nuggets er kvalitetsfoder til hunde uanset alder og race

Når der kommer et firebenet medlem i familien, er det vigtigt at man har styr på hvilket foder der er bedst for hunden. At man tager hensyn til at en hvalp skal starte med hvalpe foder og ikke voksenfoder, for en hvalp har sværere ved at fordøje maden end en voksen hund har. Men man skal også have i mente at ikke alle hunde kan spise det samme foder, bare fordi man er en voksen... Læs mere »

Neglelak skal påføres med forsigtighed og omhu

Det er et stadigt voksende modefænomen, at kvinder skal have make up på for at føle sig smarte. Det er blevet en indgroet del af deres hverdag at de skal se perfekte ud lige fra deres tøj til deres hår og også til deres make up. Det er ikke nok med lidt mascara eller lidt rouge på kinderne. Nej deres make up skal ligge perfekt og dække for enhver lille ujævnhed eller misfarvnin... Læs mere »

Gellack er et rigtig godt alternativ til neglelakken

Kan du også godt lide at have neglelak på engang imellem og især når du skal i byen, men samtidig er træt af at det ikke holder mere en den lille uge, hvis du er heldig og passer godt på og nærmest er nødt til at lægge neglelakken på lige inden du går ud af døren, for ikke at risikere at den bliver ødelagt. Så kunne det være en ide for dig at prøve og købe gellack, som et alter... Læs mere »

Løbeshorts kan også bruges om efteråret med tights under

Årstiden er ved at skifte og det er de lange løbebukser der blevet fundet frem, så du ikke kommer til at fryse når du er ude på de ugentlige løbeture for at holde konditionen ved lige. Men inden ret længe bliver det så dårligt vejr at der er træls at løbe udenfor og lidt senere endnu bliver det nærmest umuligt at komme afsted, for ligger der for meget sne og is rundt på stierne... Læs mere »

Kosmetolog Kolding

Flere og flere under sig at gå til en kosmetolog, for enten at få gjort noget ved hudproblemer eller helt modsat at tillade sig den luksus det er at få pelejende ansigtsbehandlinger, hårfjerning, eller løsnende hot-stone massage. At gå til kosmetolog er ikke bare som at gå på restaurant – hvor man vælger efter hvad man lige har lyst til og hvor menukortet ser lækkert ud. Nææ... Læs mere »

Søg hundepension Fyn det giver et stort udvalg af muligheder

Står i og skal på finde og er det ikke en ferie der inkluderer families firbenede ven, så er det vigtigt at finde en hundepension der kan opfylde hundens behov og egne krav, for at det bliver en succes for begge parter. Det er vigtigt at man finder et sted, hvor dyrene er i fokus og hvor der er plads til at de kan bevæge sig rundt. Samtidig er det også vigtigt at man som ejer, ... Læs mere »

Intensiv engelsk undervisning behøver ikke kun ske ved undervisning

Drømmer dine børn om en karriere i en international virksomhed og synes det kunne være spændende at rejse til udlandet og bo i en periode, så kan det være en stor hjælp til at lære det engleske sprog. Og det er samtidig en stor hjælp for deres fremtid i de internationale virksomheder hvis sprog bliver en naturlig del af dem, især engelsk det er det mest udbredte sprog i de fles... Læs mere »

Nutra nuggets har en fodertype der tilgodeser enhver hunde race

Der er rigtig mange holdninger til hvilket foder en hund skal have. Må den få rester af vores mad og hvis ja hvilke, samtidig er der mange der mener at det må de ikke da de bedre kan tåle og fordøje tørkost der er fremstillet specifikt til hunde. Men selvom om man vælger en tørfoders løsning så er der stadig rigtig mange forskellige produkter på markedet at vælge imellem. Og de... Læs mere »

E cigaret det nye alternativ til dem der stadig vil ryge

Der er rigtig mange der er afhængige af at ryge, men samtidig med det store pres fra sundhedsstyrelsen og medierne er der også flere der forsøger at holde op med at ryge. Og i den proces er der mange der vælger at prøve nikotin tyggegummi eller nikotin plaster, for og se om det kan fjerne trangen fra de såkaldte gift stænger som sundhedsstyrelsen betegner dem. Men det er nemmer... Læs mere »

Les chaussettes de compression améliorent vos performances au marathon de 5 %

À l’origine, chaussettes de compression ont été développés par l’industrie pharmaceutique pour lutter contre les thromboses et les varices. Aujourd’hui, de nouvelles études montrent que ceux-ci peuvent également augmenter l’endurance et permettre une récupération plus rapide. Les bas ont pour effet d’exercer une pression sur les veines, ce qui permet au sang de circuler plus vi... Læs mere »

Golfbolde med høje boldhastigheder og stor kontrol

Interesserer du dig for golf, er du én af mange i Danmark. Golf har i løbet af de seneste år fået luft under vingerne og kan vel snart betegnes som en nationalsport. Er du i tvivl, så se bare på alle de golfbaner, der skyder op rundt omkring i landet. Med til alle de nye golfspillere og golfbaner, der vinder frem, åbner også en masse golfbutikker, hvor du kan handle dit nye go... Læs mere »

Superfit Sandaler og børnesko er lavet med perfekt pasform

Superfit børnesko er kendt for enorm høj kvalitet. Superfit er lavet udelukkende til børn, og alle lister som skoene laves på er udelukkende udviklet af Superfit til de lidt smallere børnestørrelser. Udviklingen er foretaget i tæt samarbejde med Tyske og Østriske forlæger, for at få den perfekte børnesko. Superfit har efterhånden et omfattende program indenfor børnesko, og pris... Læs mere »

Havekassen -så ved i altid hvad i skal lave i weekenden

Hvem har ikke stået med en weekend hvor ungerne konstant siger " hvad skal vi lave i weekenden", hvor man pludselig synes at det ville være rart at få nået noget i sin egen have, men når børnene har fri vil man også gerne lave noget med dem. Og her er den enkle men geniale løsning. Havekassen er en kasse fyldt med ideer, der er tilpasset årstiden og redskaber i børnestørrelse, ... Læs mere »

Compression socks is not only for old and pregnant women they are for everybody

A lot of people are unfortunately under the impression that compression socks is only for elderly with varicose veins and pregnant women. But they are not. Actually many people would quickly see and feel the benefits from using support socks on a daily basis – if you are spend long hours on your feet- If for example you have a job that requires a lot of standing and walking ... Læs mere »

Engelsk kursus kan dygtiggøre dig

Er det lang tid siden du har gået i skole og er det lang tid siden du har haft undervisning på et nogenlunde højt niveau, så kan det være du er interesseret i at få det hele gen opfrisket lidt efterhånden og til det formål kan man med fordel vælge at tage på et engelsk kursus – enten for øvede eller for ny begyndere, hvis du har glemt alt hvad du har lært tidligere. Så der er g... Læs mere »