Løbeshorts kan også bruges om efteråret med tights under

Årstiden er ved at skifte og det er de lange løbebukser der blevet fundet frem, så du ikke kommer til at fryse når du er ude på de ugentlige løbeture for at holde konditionen ved lige. Men inden ret længe bliver det så dårligt vejr at der er træls at løbe udenfor og lidt senere endnu bliver det nærmest umuligt at komme afsted, for ligger der for meget sne og is rundt på stierne, bliver det for farligt at løbe udenfor. Derfor tyr mange til at bruge de kolde vinter måneder inde på løbebåndene rundt omkring i motionscentrene og derfor skal man ikke gemme sine løbeshorts alt for langt væk.
Men hvad kendetegner egentlig et par gode shorts? Der findes både nogle med lange og korte ben og hvad der er bedst, det er helt klart en smags sag. Nogle kan bedst lige den lange model, så benene ikke rører ved hinanden, mens andre hellere vil have den korte model, fordi de synes de lange ben generer under løbeturen. Så skal dine løbeshorts også være fremstillet i et let materiale, så du ikke føler at de er tunge og have på og de må heller ikke gøre så du føler dig hæmmet i din bevægelsesfrihed når du løber.
Endnu en rigtig god faktor er, at de er svedtransporterende og samtidig har en ventilerende og åndbar effekt, så du hele tiden holder kroppen så tør som muligt. En anden lille detaljer, der til gengæld har rigtig stor for dig under din løbetur er, at dine løbeshorts ikke har nogle trælse syninger der kan sidde og gnave, især når du er ude på de lange ture. SÅ det er vigtigt, at de har fladesømme da det er med til at øge komforten og undgår trælse gnave/slid sår. Der er ikke noget mere irriterende end gnave sår og i værste fald kan du blive nødt til at holde pause indtil de er helet.
Så sørg for at studere de forskellige modeller grundigt, inden du vælger dit næste par, et af de brands der har højt fokus på komfort under træningen er Inov8 og de forhandler både løbeshorts til mænd og kvinder.
Men er det de lange løbebukser, bluser eller sko du står og mangler lige nu og her, så er det også en god ide at se deres udvalg inden for denne kategori, for de designer kun udstyr i højeste kvalitet.