Klapborde giver nemt ekstra siddepladser ved uventede gæster

Hvem kender ikke det at skulle holde en stor fest, men det kniber med pladsen hvor gæsteren skal være. Og du har egentlig ikke lyst til at holde festen ude, du synes måske det bliver for upersonligt og dyrt og vil gerne spare nogle penge på de ting du selv kan stå for.
Derfor vælger mange også løsningen med teltet i haven, hvor der stilles klapborde og stole op og så kan festen jo bare begynde.
Der er ingen tvivl om at møbler som kan klappes sammen, er en genial opfindelse da det giver et ocean af muligheder for brugen af dem og samtidig fylder de ikke ret meget når de skal opmagasineres. Det er klart en fordel i dag, hvor vi i dag ikke alle har så stort et bolig areal og derfor går efter maksimal pladsudnyttelse, men også hvis man skal transportere møblerne, så er det også langt nemmere end hvis det er almindelige stationære borde og stole.
Klapborde kan også være et bord der hænger på væggen og som kan tages ned når der er brug for lidt ekstra bordplads. Steder hvor de er meget brugt er i institutionerne, men de kan også være rare at have i hjemmet, hvis man for eksempel har en lille lejlighed eller hvis børneværelset ikke er så stort. Mange synes det er grimt at have hængende på væggen, men man kan sætte jo bare sætte noget tapet eller lignende på undersiden af bordet, så er det det du ser når bordet er slået op og når det er nede har du alle fordele ved ekstra plads.
Når du skal på camping ferie eller skovtur, så er klapborde og perfekte, for når man er på camping er der igen plads problemet. Man vil gerne kunne sidde og grille med alle de andre fra samme lomme på campingpladsen, men der er jo ingen der har plads til det. Men ved at stort set alle har et sammenklappeligt bord med på camping, er det nemt at flytte hen til naboen eller ud på vejen og så lave et langbord hvor alle kan samles til en hyggelig grill aften.
De mest brugte materialer er træ eller plast og det afhænger lidt af, hvor eller til hvilken lejlighed du mangler ekstra bordplads, hvilken type de fleste vælger. Er det til stuen eller køkkenet, så er der mange der vælger et i lækkert træ. Men er det derimod til en sjælden stund når der er gæster, haven eller campingferien, så vælger de fleste klapborde i plast, da de er nemme at rengøre og kan tåle al slags vejr.