Et hæve sænke bord har stor betydning for dit helbred

Der er mange gode grunde til, at købe et skrivebord med mulighed for både at sidde og stå op og arbejde. Men der er nogle faktorer man skal være opmærksom på, for at finde bordet med den bedste pasform til ens behov, og det kan godt være lidt af en udfordring. Denne artikel vil prøve, at opsummerer de ting du bør overveje før du køber.

Mange spørger, er et hæve sænke bord noget for mig? Og det kan det sagtens være, men for nogle måske ikke.
For de fleste mennesker, vil det at være stående hele tiden ikke være bedre, og måske endda værre, end at sidde hele tiden. Faktisk enten at sidde eller at stå hele tiden, er et problem for de fleste. I stedet bør dit mål være, at bevæge dig ofte i løbet af dagen, have skiftende arbejdsstillinger hyppigt og så er et godt justerbart skrivebord et værktøj, der vil hjælpe dig til at praktisere det.

Et af de bedre spørgsmål, inden man erhverver sig et hæve sænke bord kunne være, "hvis jeg får et justerbart skrivebord, vil jeg bruge det?" Det kræver, at du skal være motiveret og træffe foranstaltninger til at bruge det, og hvis du gør det, vil det blive et godt redskab på din vej mod bedre arbejds komfort, ydeevne og din generelle sundhed og velvære.

Er det nødvendigt, at bordet skal være højdejusterbar?
Ja, et bord hvor indstillingsmuligheder i højden er muligt, kan stærkt anbefales, hvis du ønsker en fleksibel arbejdsstation, der kan rumme alt dit arbejde og samtidig dække dit behov for velvære. For eksempel, når du benytter computeren kan du foretrækker en højde; når du læser eller skriver en anden. Når du taler i telefon, en helt tredje og så videre. Hvis mere end én person skal kunne bruge det samme bord, er justerbarhed en nødvendighed, da vi ikke alle er lige høje og dermed kræver forskellige bordhøjder.

Vælger du et hæve sænke bord, kan du både stå op og arbejde eller sidde på en almindelig kontorstol. Men nogle har glæde af en special kontorstol, hvor der er mulighed for at hæve den ekstra højt op og hvor sædet er designet så man kan semi side på stolen. Det vil sige man kan hæve bordet til næsten stå højde, men samtidig hæver man også stolen og derved kan man delvis sidde på stolen og stå ved bordet samtidigt. Der er mange, der kun kan stå i begrænset tid, der har glæde af denne mulighed, for du bruger stadig kroppen meget som hvis du står op, men skåner alligevel kroppen en del, ved at semi sidde ned.

Hvor højt eller lavt, skal hæve sænke borde kunne justeres?
Vi opfordrer dig kraftigt til at investere i et skrivebord eller en desktop enhed, der kan justeres hele vejen fra siddende og til stående højde. Det tilbyder den største fleksibilitet og støtte til sunde og produktivt arbejde og langsigtet velvære. Hvert skrivebord på markedet har sin egen unikke indstillingsområde, så vær opmærksom på dette, så du vælger et, der kan rumme dig mens du er fuldt siddende og til fuldt stående stilling. Vær sikker på, at du også overveje ting som tykkelsen på bordpladen, højden af ​​tastaturets overflade når det står på toppen af ​​skrivebordet, sko højde, tykkelse på gulvmåtter eller noget andet, der kan påvirke disse højder.