Firma julegaver behøver ikke at være kedelige og ensartede

Selvom vi synes det er lidt tidligt at tænke på Julen allerede her i August måned, så er det ikke helt irrelevant i nogen sammenhænge. Tænker vi pyntning i varehusene og ønskesedler er det lige i den tidlige ende, men tænker vi derimod på firma julegaver til de ansatte eller kunder, er det ved at være nu det begynder.

Hvis man gerne vil være sikker på, at kunne få det man gerne vil give eller er man er i vildrede om hvad det skal være, så er det en god ide at ære ude i god tid, så man har tid til at undersøge hvilke muligheder der er i år.
En af de større leverandører på markedet af firmajulegaver er MarkOn, de har et stort udvalg af lækre kvalitetsvarer og der er løsninger til enhver smag og pengepung.

Nogle steder vælger man en gave, som alle får og derfor bliver det ofte også lidt en standard gave, som en god flaske vin, en æske chokolade eller måske et gavekort, fordi gaven skal kunne passe til alle.
Men flere og flere er begyndt at gøre brug af den mulighed, hvor de ansatte selv kan have indflydelse på deres firma julegave. Der er flere løsningsmuligheder enten hvor man vælger nogle specifikke ting ud som den ansatte kan vælge imellem eller man bliver koblet til et point system og så kan den enkelte selv vælge frit, med udgangspunkt i det antal point den enkelte har til rådighed. Den ansatte får bare et log ind og så går de selv ind og bestiller det de gerne vil have og så bliver firma julegaverne pakket til den enkelte ansatte.
Meget nemmere kan det næsten ikke blive og alle bliver glade, for de får en julegave de kan bruge.

Selvom man vælger denne løsning til årets firma julegaver, så vil der stadig være mulighed for at vælge en kurv med god vin og lækker chokolade til dem der gerne vil supplere julen med det. Men samtidig er der også et stort udvalg i lækre designs til hjemmet, elektronik julegaver. Hvis du ønsker det, er det muligt at få sat logo på dine gaver, så de ansatte kan huske hvor de har fået gaven fra. Men det er helt op til den enkelte virksomhed, nogle synes det er et must, hvor andre synes at det ikke hører sig til og ødelægger det lækre design.

Hvis du gerne på nært hold kunne tænke dig at se årets udvalg af firmajulegaver, eller måske har du brug for lidt vejledning og sparring i valget af gaverne. Så holder mange af denne type firmaer et åbent hus, hvor man kan komme ud og se gaverne og samtidig tale med en konsulent.
Hvis du vælger at tage til sådan en dag ved MarkOn, vil du udover at få set mulighederne og være i god tid med firma julegaverne i år og så mulighed for at få smagsprøver på nogle af de lækre gavemuligheder de har i deres repertoire i år.

Du vil selvfølgelig have mulighed for, at vælge flere forskellige løsninger, så du både har mulighed for at vælge en fleksibel løsning til de ansatte og så en bestemt gave, som skal bruges til at tage med ud til kunder og leverandører.