Ana stol opfylder alle de behov der er til en kantine stol

Førhen når man indrettede kantiner, var der ikke det store fokus på hygge og komfort, det er der kommet væsentligt større fokus på i dag. Man har fundet ud af, at det er vigtigt at personalet har et sted de kan slappe af og koble fra mens de er sociale med deres kolleger. Så de møbler man benytter i dag har større fokus på sidde komfort og lækkert design.
Tager du for eksempel en Ana stol, som er en af de mest solgte ikke bare kantine stole, men også til aulaerm messecentre og konference lokaler. Det er en stol i et enkelt og stilrent design der i kombination med dens ergonomiske udformning gør den til en klar favorit blandt mange mulige.
Det er en typisk plast skal stol, med et bredt sæde og en god høj ryg der giver en god støtte i lænden. Og skal man have luksus udgaven fås den også i en polstret model.
En af fordelene ved denne stol i messecentre og konferencelokaler er at den kan sammenkobles så den fylder ikke så meget og giver dermed mulighed for at have mange mennesker samlet på et sted, for eksempel til foredrag. Og når stolen ikke skal bruges så kan den stables i høje tårne som kan køres væk med en special vogn og derfor fylder den heller ikke så meget når den ikke er i brug.
Hvis du vælger en Ana stol til din kantine hvad enten den er polstret eller ej, så fås der borde der er designet så stolen kan hænges op under bordpladen når ikke den er i brug og hermed lettes rengøringen. Et at de borde kunne for eksempel være et eminent bord.
Vælger du at indrette din kantine med Ana stol og eminent borde, så vælger du en prisvenlig løsning hvor du får lækre kvalitetsmøbler.
Har du et større budget, så kan du kigge på Oporto high line serien, det er en serie der har endnu mere fokus på design og trends. Den har de samme egenskaber som ovennævnte, men du vil opleve at det er en dyrere løsning med større fokus på mode og design.