Office 365 er velegnet til alle størrelser af virksomheder

Mange virksomheder, der søger at enten erstatte eller implementere et nyt intranet-system, undersøger ofte markedet grundigt inden de træffer deres valg. Men de fleste virksomheder lander oftest med en Microsoft Office 365 løsning.
Office 365 leverer en komplet, business-centreret online produktivitet oplevelse. Det er designet fra bunden til at opfylde forretningsmæssige krav til sikkerhed, privatlivets fred, pålidelighed og administration.
Det er en cloud-baseret platform, der muliggør sikker adgang til organisatoriske data fra enhver enhed, når som helst og hvor som helst. Dette kan være en stor fordel for de organisationer, der har ansatte, der arbejder både på virksomheden, hjemme eller på satellit kontorer. Men også for de virksomheder, der har udekørende sælgere m. fl., vil det være en fordel med denne løsning.
I dag er det vigtigt for mange virksomheder, altid at kunne være online i erhvervslivet. Altid at kunne arbejde, kan for nogen virksomheder være en betydelig konkurrencefordel, især for små og mellemstore virksomheder, der søger at levere overlegen kundeservice og for at differentiere sig fra større konkurrenter. Office 365 leverer en velkendt, men kraftfuld brugeroplevelse på tværs af pc, telefon og browser, intelligent skræddersyet til hver platform.

Virksomheder overvejer cloud-baserede produktivitet tjenester af grunde som, at øge virksomhedens smidighed, for at have den nyeste teknologi, støtte mobile arbejdstagere. Disse grunde gør det muligt for virksomhederne, at få mere for deres penge og dermed også mere tid til at fokusere på kernevirksomheden.
Det at kunne øge produktiviteten og effektiviteten med en komplet løsning. Microsoft har arbejdet på, at forbedre Office produktiviteten i årtier, og Office 365 er en naturlig forlængelse af denne proces. Med Office365 får du alt det, du elsker ved Offic. Instant messaging, Yammer Enterprise, real-time tilstedeværelse, videokonferencer, og flere er indbygget og er tilgængelige fra desktop applikationer eller i webbrowseren.

Men også for at opnå sikring af dine virksomhedsoplysninger. Dine private forretningsoplysninger bør være netop privat. Dine kunder og partnere har tillid til dig med deres følsomme oplysninger, og Office 365 giver forbedret sikkerhed ved design med vores state-of-the-art datacentre, premium antispam og antivirus beskyttelse, og krypteret adgang til data.

Få den støtte du har brug når du behøver det. Små og mellemstore virksomheder har ikke tid til at blive afbrudt. Så find dig en udbyder, der giver nem adgang til supportmuligheder, der opfylder forskellige behov. For små virksomheder, er en supportløsning ofte den bedste. En løsning hvor virksomheden via et fora, nemt kan finde hurtige løsninger på problemerne, som virksomhederne står over for. For virksomheder med avancerede teknologiske behov, er der mere behov for et supplement med en support med 24/7 telefonsupport, for selv enkelt bruger udfald.