En exchange email sikrer al din kommunikation i virksomheden

Kan du forestille dig, at drive en virksomhed i dag uden e-mail? Det er der de færreste virksomheder der kan. Som et primær middel til erhvervskommunikation, er email og email hosting, af afgørende betydning for enhver organisation. Mulighederne for e-mail hosting er uendelige, men der er en, der hæver sig over resten i form af funktioner, brugervenlighed og tilgængelighed. En Microsoft Exchange email Server er mere end en simpel mailserver, og byder på mange fordele i forhold enklere hosting muligheder. Det er en pålidelig og sikker metode til hosting af din virksomheds e-mail-data.

Hosting af en Exchange Server med Liquid Web betyder, at du kan have ro i sindet, mens vi administrerer din server for dig. De tilføjede funktioner en Exchange Server kan give din virksomhed, behøver ikke at betyde ekstra arbejde for dig. Vi vil installere og konfigurere alle de nødvendige komponenter til din server og give 24 × 7 overvågning og støtte, for at garantere at du altid har forbindelse til dine vigtige data.
Når du hoster din email på en Microsoft Exchange email Server, tilbyder den dig mere end bare en e-mail. Den leveres med en fuldt styret kalender, kontakter og opgave organisation - alt i en og let adgang på et sted.

Liquid Web Exchange produktet understøtter hardware load balancingen, så du kan tilføje flere servere, præcis som du har brug for dem. De sikrer tilstrækkelig plads til dine data gennem alle faser af din virksomheds vækst. Ikke at glemme, kan du være sikker på, at dine vigtige e-mails er sikret med komplet backup og redundans.
Denne Exchange Server giver dig mulighed for, at synkronisere dine data med alle de store mobile enheder. Du får adgang til din e-mail, kalendere og kontakter med din telefon eller tablet og derved aldrig gå glip af en vigtig besked eller et møde, mens du er på farten.
Med datalagring support, kan du dele dine filer hurtigt og nemt uden ekstra software. Disse Exchange miljøer giver også fuld og komplet kontrol over adgang og lagring af dine data, som ofte er et krav for virksomheder med behov for særlige certificeringer.

Hvert produkt leveres med en dedikeret, fuldt styret Active Directory (med redundans), som giver dig fuld adgang til domæne-tjenester. Denne støtter sig til Windows-godkendelser og kraftfulde administrations funktioner og er nemt tilgængelige via Microsoft Management Console. Denne unikke tilføjelse er ikke noget, du kan bruge med en grundlæggende e-mail-hosting.
På Liquid Web, er Exchange email servere kun tilgængelige i en dedikeret eller en privat opsætning, som giver mulighed for fuldstændig tilpasning og kontrol over dit Exchange miljø. For ikke at nævne, den robuste integration med Microsoft Outlook, der tillader anvendelse af avancerede funktioner, hvilket betyder, at din Exchange email server, vil gøre mere end blot sende og modtage e-mail. I kombination med en 24/7 support 365 dage om året, kan du være sikker på at din vigtige kommunikation vil være sikker og altid tilgængelig.