Design af webshop – Få designet din webshop af en dygtig designer til en skarp pris

Ønsker du at starte din egen internetbutik op, er du ikke alene. Efterhånden kender alle en, der har sin egen webshop. Der findes mange forskellige fine webshop systemer at vælge i mellem, både open source og det modsatte – closed source. Der er både fordele og ulemper ved hver løsning. Uanset om du vælger den til tider gratis open source eller ej, har du brug for at flot og unikt design af webshop for at skille dig ud.
Design af webshop kan enten laves af dig selv, eller købes af en designer. De færreste der starter egen webshop er rigtig skarpe til det med webshop design, og de færreste ved, hvad det nu lige er, der får kunderne til rent faktisk at trykke ”køb”. Et godt design skal nemlig ikke bare være flot, men også intuitivt og handlingsopfordrende. Designet skal opfordre de besøgende til at trykke ”køb” og dermed konvertere til kunder.
De penge det koster, at få en grafiker til at designe dit website kan derfor være rigtig godt givet ud. Alt efter hvad du sælger, er det ikke mange ordrer ekstra, du skal have i kassen, før pengene er tjent hjem.