Med microsoft Azure er du sikret en god stabil it løsning

Når der skal vælges it løsning, er det for de fleste virksomheder en større beslutning og ofte en af de sværere beslutninger af slagsen, fordi det er sådan lidt diffust hvad det er man køber. Denne artikel vil prøve at tydeliggøre, hvad begrebet cloud indebærer, så det måske bliver nemmere at forstå hvad og ikke mindst hvorfor man skal vælge den ene løsning frem for den anden.

Enhver udvikler eller it-professionelle kan være produktiv med Azure. De integrerede værktøjer, præ-bygget skabeloner og managed services gør det lettere at opbygge og administrere virksomheden, ved at anvende færdigheder, du allerede har og teknologier, du allerede kender.

Azure understøtter det bredeste udvalg af operativsystemer, programmeringssprog, rammer, værktøjer, databaser og enheder. Hvis du kører Linux beholdere med Docker integration, kan du bygge apps med JavaScript, Python, .NET, PHP, Java og node.js. Der er også mulighed for, at bygge back-ends til iOS, Android og Windows-enheder. Azure cloud-tjeneste understøtter de samme teknologier, som millioner af udviklere og it-professionelle allerede er afhængige af og har tillid til.
Nogle cloud-udbydere er opbygget sådan, at du skal vælge mellem dit datacenter og skyen.Det er ikke nødvendigt med denne løsning, som let integreres med dit eksisterende it-miljø gennem det største netværk af sikre private forbindelser, hybrid database og storage-løsninger, og data residency og kryptering funktioner. Og med Azure Stack, kan du bringe Azure model for applikationsudvikling og implementering til dit datacenter. Azure hybride cloud-løsninger giver dig det bedste fra begge verdener: flere IT muligheder, mindre kompleksitet og omkostninger. Det er derfor, det er en af ​​de bedste cloud tjenester der er til rådighed.

Azure pay-as-you-go-tjenester kan hurtigt skalere op eller ned for at matche efterspørgslen, så du kun betaler for det, du bruger.
Vi ved, at nogle organisationer er stadig varsomme med skyen. Det er derfor, Microsoft har lavet en brancheførende forpligtelse til at beskytte og vedvare fortroligheden af ​​dine data. De var den første cloud-udbyder der blev anerkendt af Den Europæiske Unions databeskyttelsesmyndighed for deres forpligtelse til den strenge EU-lovgivning om privatlivets fred.
Hvis du vil beskytte dine data med en af ​​de bedste cloud-tjenester, skal du klart vælge en Azure it løsning.
Som den bedste cloud-tjeneste fra Microsoft, kører Azure på et verdensomspændende netværk af Microsoft-administrerede datacentre på tværs af 26 regioner - det er flere lande og regioner end Amazon Web Services og Google Cloud tilsammen. Dette hurtigt voksende globale fodaftryk giver dig masser af muligheder for at køre applikationer og sikre stor kunde ydeevne. Azure er også den første multinationale cloud-udbyder på det kinesiske fastland.

Så står du for at skulle vælge en fremtidig it løsning, så kan det varmt anbefales at tage et kig på en microsoft Azure it løsning, hvis du gerne vil have en bred, fleksibel og brugervenlig løsning.