Vvs priser kan være op til en tredobling af prisen på nettet

Når der skal købes armaturer, brusehoveder med mere til huset, kan det være en god ide at søge på internettet, for at finde den billigste pris. For det kan godt blive en dyr affære inden man er færdig og de vvs priser man betaler ved en vvs mand er ofte en del højere end på mange webshops. Og man kan stort set finde alle produkter på nettet og man er ikke forpligtiget til, at købe produkterne igennem vvs manden, selv om det er ham der skal montere det. Der kan være nogle der nægter at montere armaturer der ikke er købt igennem vvs manden, men så kan det oftest godt betale sig at finde en anden vvs´er og stadig købe dem via nettet.
Men det er ikke kun vvs priserne der er høje, der er også alle de små muffer, slanger, rør med mere.
Der er lavet nogle undersøgelser, hvor man har gennemgået mange vvs regninger og derigennem opdagede man, at alle de materialer som kommer ved siden af armaturerne, sælges til en langt højere pris. Faktisk fandt man ud af, at de ved mange vvs firmaer sælges for op til tredobbelt pris af, hvad de egentlig kunne sælges for.
Et eksempel på hvor meget prisen kan svinge alt efter om man køber det på nettet eller gennem en af de store grossister, kommer her et eksempel på. Vil man købe et helt almindeligt gråt afløbsrør, sompå nettet kan købes til 60 kroner vil hos grossisten koster alt lige fra 401,50 det billigste sted, til 471,25 der hvor det er dyrest.
så det er et klart bevis på, at det kan betale sig at få en liste fra sin vvs mand, hvor der står alt hvad han skal bruge for at kunne montere sine armaturer og så handle det på nettet, så det kun er arbejdslønnen, han skal fakturere til dig.
Nogle mener at det har noget at gøre med at time prisen er for lav og derfor vil vvs priser og ekstra tilbehøret bliver tilsvarende højere. Og det er måske også noget af forklaringen, men en tredobling af prisen er måske lige i overkanten af hvad der kan forsvares.
Mange vil i hvert fald vælge den billige pris på nettet og så måske betale en lidt højere timeløn, som nogle kræver hvis ikke materialerne er købt ved dem, for i den sidste ende vil der være penge at spare ved denne løsning.
Så husk at se dig godt for, inden du betaler de vvs priser din leverandør kræver, for der vil ofte være mange penge at tjene, hvis man laver lidt research.