Nyt tag til huset

Jeg har her i påske gået og renoveret lidt på det legehus vi har ude i haven. Ideen med at gøre dette er, at vi snart får et barn mere, og derfor vil jeg gerne have at legehuset også er i orden. Planen var jeg at skulle sætte nyt tag på legehuset, og så skulle de også males. Der var således tale om en større renovering, så det var noget af en omgang jeg var i gang med.

Da jeg fik pillet det gamle tag ned, så fandt jeg ud af, at det også var nødvendigt med et nyt undertag, for det havde det godt nok ikke så godt som jeg havde regnet med. Jeg måtte derfor ud og købe et nyt undertag også. Det var lidt en streg i regningen, og hele projektet tog lidt længere tid end jeg havde regnet med at det ville tage. Jeg nåede dog at blive færdig med alligevel, og det ser super godt ud med det nye tag .

Min kone har allerede planlagt en del andre projekter i de kommende ferier, så jeg ikke komme til at kede mig som hun sige. Det kunne dog være super rart også at have en ferie, hvor man bare lige kunne slappe lidt af – men det kan jeg når jeg bliver gammel siger hun.