Fuglefoderhus giver liv og glæde i den kolde efterårs- og vintersæson

Bladene bliver smukke orange og gule, efter de første par nætter med frost falder de af træerne og landskabet beklædes med det flotteste lag blade. Det er dog ikke kun en smuk tid, men også en alvorlig tid, især for de små, flotte og smukke fugle, som får sværere og sværere ved at finde mad.
Opsætter du et fuglefoderhus i haven hjælper du til med at holde gang i det smukke fugleliv på en helt naturlig måde, som er til gavn for vores alles økosystem. Med en nemmere og bedre adgang til foder i den kolde tid, vil du trække en masse fugle til haven. Udover at holde liv i fuglene får du selv en stor gavn af smuk flok af forskellige fuglearter.
Foderet man lægger i et fuglefoderhus kan tilpasses til netop den eller de typer af fugle man ønsker. I mange haver ser man normalt foder og fuglekasser tilpasset blåmejse og stære, som begge er rigtig flotte fugle.
At deltage aktivt i at have fugle i haven er sjovt for hele familien, men især de små vil synes at det er sjovt at blive inddraget i at opnå og opretholde et stort, rigt og flot fugleliv, og så er det jo sundt at få familien ud i den friske luft.