MC Udstyr

Har du anskaffet dig en motorcykel, er det ret essentielt at du ligeledes får anskaffet dig det korrekte udstyr så din mc kørsel bliver så behagelig og sikker som overhovedet mulig.

Hvis du vælger at gå efter mærkevarer går du ikke helt galt i byen – omend det selvfølgeligt er lidt dyrere. Generelt kan man nok spare ca. 30% ved at holde sig til "billig" varer, altså no-name produkter i Ind- og Udlandsbutikker. Dog er det sjældent at du bliver rigtigt glad for at spare de 30% hvis du skal køre din MC regelmæssigt!!

Indenfor styrthjelme findes der flere gode mærker som borger for kvalitet og sikkerhed. Du kan bla. Vælge HJC, Shoei, Arai eller Schubert, så er du ikke gået helt galt i byen. Sørg altid for at vælge en hjelm som passer til dit behov – eksempelvis en integralhjelm som er den mest almindelige og mest allround anvendelige hjelm.

Ud over hjelm har de fleste brug for en del mc udstyr også. Det kan være alt fra hjelmhuer til solbriller, sikkerhedsudstyr, støvler og tøj, altså decideret mc beklædning. Men indenfor mc udstyr findes der rigtigt mange andre ting til motorcykel. Mange små tilbehørsting som førstehjælpstasker, hjelm rensesæt, plejeprodukter og div. stylingsting.

Alt i alt når du anskaffer dig en motorcykel, så må du påregne at skulle bruge et sted mellem 5000 – 15.000,- kroner på tøj, hjelm og div andet udstyr for at du er godt og sikkert kørende.