LEGO Creator

Serien fra LEGO som indeholder flotte modeller, af huse, biler, fly og andre sjove muligheder. Serien som er i medium afdelingen, med sæt fra 49,- op til Ca 650,- er LEGO Creator med den seneste Drønet fra lydmuren som er en rigtig sej flyver. LEGO Creator har også en del køretøjer såsom terrængående jeep, super sportsvogn, flere forskellige huse, og sidst ikke mindre en 3 forskellige helikoptere. Serien ligger på ca. 30 produkter, med de 5 over 400,- så det er lidt under medium for en LEGO serie. LEGO Creator største sæt er den terrængående jeep 5893 med trailer og sej 4 hjulet motorcykel. De nyeste sæt i LEGO Creator er af typen 3i1 hvor der er mulighed for at bygge 3 forskellige sæt ud af de samme klodser. Sættene fra LEGO Creator indeholder altså byggevejledninger til alle 3 modeller.