LEGO Star Wars

Den ultimative største succes i LEGO´s historie er denne seje serie udviklet af Amerikaneren George Lucas. Serien LEGO Star Wars er da også netop blevet licenseret i yderligere 20 år, så LEGO er sikret rettighederne til at producere masser af LEGO Star Wars sæt i disse år frem i tiden. LEGO Star Wars er i år blevet temlig meget udviddet, og enkelte LEGO Star Wars sæt er udgået. Den helt store overraskelse var at LEGO droppede Clone turbo Tank som var temlig populær. Men det er ikke noget nyt at LEGO lader populære sæt udgå, dette giver også en utrolig høj værdi på disse sæt til specilt LEGO Star Wars samlere. I år er der komet 2 store nyheder + at året julehandel skydes igang med en ny version af årets LEGO Julkalender som altid har haft både LEGO City + LEGO Star Wars som tema. I år har LEGO Julkalenderne så fået et nyt medlem nemlig LEGO Friends julekalender. Indenfor LEGO Star Wars har denne version altid været mere udbygget end LEGO City modellen, dette gælder også iår, hvor LEGO Star Wars Julkalenderen er større end både LEGO Friends og LEGO City Julkalenderen. Årets udgave er denne flotte LEGO Star Wars Julkalender 9509 som indeholder 24 seje overraskelser med masser af kvalitet. Fælles for alle 24 enheder er at de ikke er at finde i den almindelige julehandel eller detailhandel i al almindelighed.