LEGO City

Den største serie i LEGO samlingen, er den der indeholder flest sæt. Alle sætene i denne flotte serie, handler om byliv og dagligdag. Sætte i LEGO City er forrygende med masser af emner såsom lufthavn, politistation, brandstation, havn og meget meget mere. I serien er der kommet en ny lille familie, nemlig rumstation med tilhørende affyrigsrampe. Der er også løse rumskibe og meget meget mere. LEGO City er både til drenge op piger, og er egnet fra ca. 6 år og opefter. Nyheder i serien er listet nedenfor og er dem der er mest potentiale i. Det er altså dem som LEGO satser på skal blive årets bedte solgte sæt i indeværende år. LEGO City er også serien som indeholder alle togsæt og tilbehør, dog ikke Duplo togsæt, som er til de mindste.

  1. LEGO City 4204 Minen er en rigtig klassiker, som tidligere har været i en lignende udgave, her dog flot ny version med masser af tilbehør.

  2. LEGO City 7208 Brandstation er ligeledes en klassiker som har været en del af LEGO City serien, siden dens oprindelse.

  3. LEGO City 4440 Skovbetjentenes Politistation er en nyhed i år 2012, og et rigtig godt addon, til de andre LEGO City sæt.


LEGO City er meget omfattende, med Ca. 80 sæt ialt, udover disse kommer en del minifigurer, tilbehør, og en LEGO City julekalender.