Osram Nightbreaker Unlimited

Hvis man har problemer med at se vjen om natten har Osram udviklet en autopærer som giver op til 90% bedre lys ned natkørsel i forhold til andre forlygtepærer. Specielt til folk som har svært ved at se om natten, også kaldet natblindhed, har fordel af Osram Nightbreaker Plus pærerne.

Osram Nightbreaker Unlimited giver ikke kun bedre lys, det giver også et mere køligt lys. Dvs dine øjne bliver ikke så belastet som ved normale autopærer. Osram Nightbreaker Unlimited pærerne er udviklet så lyses ledes derhen hvor det er mest vigtigt, nemlig i højre side af vejen. Det er med til at mindske risikoen for uheld.

Osram Nightbreaker Unlimited findes i H1, H4, H7, H11, HB3 og HB4 sokkel. Hvis du er i tvivl om hvordan du finder den rigtige pærer til din bil, kan du med fordel anvende en af de mange pæreguide som der findes på internettet. Der taster man bare bilen ind og derefter kommer den frem med hvilken pærer som passer.