Bilshampoo

Når du vasker din bil er det væsentlig at du bruge de rigtige midler til det. Specielt valget af bilshampoo er vigtigt da den rigtige bilshampoo giver et langt bedre resultat end hvis du blot anvender et tilfældigt produkt. Udvalget af bilshampoo er stort, men hvis man går efter en af de store mærker som Sonax eller Turtle wax er man sikker på at få en bilshampoo som er udviklet til at vaske biler med.

En af de bedste bilshampoo som pt er på markedet er Sonax Glansshampoo som er en drøj koncentreret bilshampoo som efterlader bilen men en rens og flot overflade efter vask. I Turtle wax findes der et tilsvarende produkt som hedder Turtle Extreme Shampoo som baseret på ”nano-tech” teknologi som gør at den kommer dybere ind til snavsen i forhold til andre bilshampoo.

Vil du helt undgå at bruge vaskeskind på bilen kan du få en bilshampoo som har en speciel tørreformel som bevirker at du kun skal bruge minimal tid på aftørring af bilen efter vask. Sonax xtreme aktiv shampoo er derfor til dig som helst vil se vaskeskindet i skabet og ikke ude ved bilvasken.