LEGO Games

Noget af det bedste som LEGO har fundet på igennem årende, som ikke udelukkende er LEGO Klodser er deres serie med brætspil kaldet LEGO Games eller på Dansk LEGO spil. serien suppleres 2 gange årligt med 3-4 nye spil, og temaerne er ind imellem hentet fra de andre LEGO serier. Senes er der kommet et LEGO Games med Star Wars tema, men også LEGO Games med LEGO Ninjago temaet er kommet tidligere på året. Spillene henvender sig mest til 3-12 års alderen. Nogle af spillene fra LEGO Games starter fra 8+ er er desuden også underholdende for voksne. Det absolut mest købte LEGO spil lige nu er dette LEGO Star Wars Spil Battle of Hoth som er egnet fra 8 år og opefter. Et andet spil som hitter er LEGO Ninjago spillet. LEGO Ninjago er serien der hitter bedst for tiden. Seriener til drenge i alderen 6-12 år. Ikke mindst dette seje Ninjago spil som er egnet fra 6 år og opefter.