LEGO Technic

Der er vel ikke noget bedere end at se børn og voksne lege med LEGO sammen ? Dette er som regel en sikker situation hvis man køber de Fantastiske LEGO Technic Sæt til sine børn. Dette geniale legetøj til børn er vel også noget af det mest solgte på markedet nogensinde. LEGO Technic er i år kommet med nogle gode nyheder. En del af de mest populære sæt er udgået (uden varsel) så de er blevet samleobjekter. En nyhed, som stadig er på banen er LEGO Technic Unimog 8110 som er lavet på licens fra Mercedes. Sættet sælges grundet Unimogens 60 års jubilæum. Man kan regne med at sættet pludselig udgår uden varsel, så det er med at købe sig et eksemplar. Årets største LEGO Technic nyheder er LEGO Technic jetfly 9394 som er et af de mindre sæt men utrolig godt solgt de føste 3 måneder. En klassiker som stadig kan fåes er LEGO Technic 42009 Mobilkran som er et unik køretøj, med infarød fjernbetjening.