Air Hogs

Så er dette fantastiske stykke legetøj en realitet. Air Hogs helikopteren kommet på markedet. RC helikopter med et fuld funktionsdygtigt kamera. RC Helikopteren Air Hogs Hawk Eye er i den absolut i topklasse, fordi kameraet er 100% fuld funktionsdygtigt, og det kan optage op til 5 minutters video, eller tage masser af billeder, på en eneste opladning. RC Hawk Eye helikopteren er da også bare helt fantastisk, og der er mange flere fordele ved denne Fjernstyret helikopter. Air Hogs chassis kroppen er lavet i ren polystyren, og så den er mere holdbar en de almindelige helikoptere, så med lidt held og snilde, kan den holde længe. Et andet sjovt legetøjs produkt er denne sjove Air Hogs Vectron Wave som reagerer via sensorer, den svæver op og ned, når den nærmer sig noget, så den kan evtuelt styres gennem luften med håndfladen. Der er rigtig mange flere sjove produkter på vej fra Air Hogs. Flere fjernstyrede teknologiske stykker legetøj, og meget mere. Air Hogs Sharp Shooter er det sidste nye skud på stammen fra Air Hogs og, er nutidens svar på legetøj i særklasse, til nutidens børn.