Fjernstyrede Helikoptere

Det mest populære indenfor legetøj er flytter sig fra traditionelt legetøj, som byggekloder, dukker, bamser og biler til det mere avancerede legetøj såsom fjernstyrede helikoptere og andet RC legetøj. Mest populære er de mindre 3 kanals fjernstyrede helikoptere som kan styres og kontrolleres af de fleste. De nyere 4 kanals fjernstyrede helikoptere er væsentlig sværer at styre, og de er desværre også meget skrøbelige. Udfordringen, ved 4 kanals fjernstyrede helikoptere er stor, og er man nybegynder bliver det oftest en kort fornøjelse, og helikopteren er somregel ødelagt inden, man lærer teknikken. Den ultimative fjernstyredt helikopter er Parrot AR Drone som styres af en Apple iphone eller Android telefon eller Ipad. Det er en kanon maskine, og de en overraskende nem at styre. fjernstyrede helikoptere fåes ligefra de simple og lidt kedelige 2 kanals helikoptere til de total avancerede helikoptere som Parrot AR Drone som har 4 stk. gyro indbygget og stabiliteten er grotesk god, og det er noget af det mest fantastiske legetøj man kan tænke sig.