Danske smykker sælger også godt uden for landegrænserne

Enhver kvinde med respekt for sig selv, har nogle smykker liggende i gemmerne som enten er en naturlig og uundværlig del af hverdagen og for andre noget der bliver taget frem ved særlige lejligheder. Det er meget forskelligt hvor meget smykker betyder for den enkelte, men fælles for dem er at de er med til at understrege det feminine ved en kvinde.
Danske har egentlig altid været med fremme i forhold til lækre kvalitetssmykker i form af mærkerne Georg Jensen og Aagaard, men der er kommet langt flere kendte mærker frem, når vi taler om Danske smykker i dag. De forskellige brands er ikke så store som de gamle mærker, men de er klart konkurrenceværdige, holdt op imod de traditionelle der altid har været her.
Ser vi på prisen på smykkerne, så er smykkerne fra de gamle brands klart dyrere end de smykker der bliver designet i dag. Men tiderne har også ændret sig, førhen købte man ikke så mange smykker, hvorimod i dag har kvinderne mange smykker og gerne så de har nogle der passer til alt Deres tøj. Det betyder også at førhen var det mest ren sølv, guld og en enkelt farvet sten der var stilen. I dag er det både et metal men også blandet og mange af smykkerne har vedhæng, perler med mere i alle regnbuens farver.
De Danske smykker er også nået ud over lande grænserne, så de bliver ikke udelukkende solgt herhjemme. Men danskerne er også kendt for at designe lækre smykker, der er holdt i et enkelt design så de kan kombineres ind i de fleste stilarter. De holder sig meget i et klassisk design og er ikke alt for prangende, hvorimod ser du på smykker når du er i udlandet, så er stilen for deres smykker ofte store og mere klodsede smykker, der hurtigt virker for dominerende for den almindelige gennemsnits kvinde i Danmark.
Men det er ikke kun med Danske smykker hvor landet er nået ud over landegrænserne, det gør sig også gældende på ur fronten. Tager du for eksempel de gamle og traditionsrige Skagen ure, så finder du dem liggende i montrerne i rigtig mange lande, sågar helt over til USA.