Sweatshirt dame – Når bladene falder af træerne og kulden nærmer sig er de nærmest uundværlige

2014 har i sandhed været et varmt år, og især efteråret har været specielt varmt, og både september og oktober har budt på varme solskinsdage som har indbudt til at smide overtøjet.
Nu går den dog ikke længere. Bladene er på vej af træerne og den kolde vind blæse rind over Danmark, og det er tid til at begynde at tænke på at komme i det varmere tøj, og her er en sweatshirt dame nærmest uundværligt.
En god varm striktrøje er lige så vigtig at have med på turen, som en god varm frakke, da man aldrig ved hvor varmt eller koldt det er, der hvor man skal hen, og det kan derfor være både rart og nødvendigt at kunne tage frakken af men beholde striktrøjen på. Det kan både være når man skal på besøg hos venner, men også når man er ude og handle ind i et storcenter, at der er brug for at kunne smide frakken men beholde striktrøjen.
En sweatshirt dame kan fås i mange kvaliteter, de billige typisk i noget akrylstrik. Vi anbefaler dog at kigge efter en god uldkvalitet, som har en rigtig god isoleringsevne. Cashmere uld er noget af de fineste uld man kan få til en striktrøje, men er samtidig også en dyr variant, og det er muligt at få billigere uldvarianter.