Flyverdragter er det mest brugte om vinteren, men nogle gange må man være kreativ

Når vi holder nytår plejer vi at feste godt igennem. Det betyder så også at vi dagen efter ikke har det så fantastisk. For vores børn er det træls, for vi er ikke lige sådan lyst til at hoppe i vores nye flyverdragter at få med ud at lege i hvert tilfælde ikke så længe ad gangen. Nu har jeg taget fat om opgaven for at være på forkant. Det betyder, at jeg har købt et par dvd film.
Valget faldt masse danske film som vi kan forholde os til ligegyldigt, hvordan vi har det. Jeg har også fundet nogle nye film på dvd, såfremt vi har mod på det og ikke mindst en masse disney til ungerne. Jeg har fundet en blu-ray afspiller i huset så vi kan se de film også. Ellers har jeg købt/lejet kunnet finde af disney er købt. Jeg har også fundet nogle nye film på dvd, som jeg ikke har set endnu. Og nu er den gyldne lejlighed der.
Manden er mere til danske film på dvd, så dem har jeg fundet nogle af. Nu mangler jeg kun at få hele den efterhånden store pakke med som er på vej med posten. Den sidste opgave bliver at få lagt pakken så langt væk, at familien ikke får fingrene i den inden nytårsdag. Det skulle jo gerne være en overraskelse og en god en af slagsen. For så er jeg sikker på at der bliver set film overalt i huset, og vi ikke behøver at hoppe i vores voksen flyverdragter, men ro for børnene undtagen når de vil have noget at spise eller lige synes de skal udenfor en tur.