Fixoni har igennem de seneste 40 år været den foretrukne leverandør af solidt børnetøj

Når vi får børn, og de kun er små babyer skal de jo selvfølgelig have noget behageligt og ikke mindst flot og sødt babytøj på.
Senere skal tøjet skiftes ud gang på gang, for er der noget, som ikke står stille, så er det babyers og børns udvikling, og investering i det rigtige børnetøj kan derfor være en bekostelig affære, for selv de mest sparende forældre. Børnetøj er dyrt, hvis det skal være det helt rigtige, som er på moden lige nu.
Fixoni producerer og leverer både baby og børnetøj, i en meget solid kvalitet, som kan holde til at børnene leger og tumler rundt. De har lavet børnetøj i over 40 år, og gør det stadig med stor succes.
Tøjet fra Fixoni er både kreativt, inspirerende og fuldt af farver og mønstre som inspirerer til sjov og leg.
I dag, hvor vores verden er fyldt med affaldsstoffer, hormonforstyrrende stoffer og lignende, så kan det godt være en god idé at kigge efter økologiske mærker, mærker, som går op i at levere den rene varer til de små børn, så de kan få en uforstyrret opvækst. Typisk har mange nye populære danske mærker godt styr på netop at undgå alle de skadelige ting, hvilket er rigtig positivt.