Gellack er et rigtig godt alternativ til neglelakken

Kan du også godt lide at have neglelak på engang imellem og især når du skal i byen, men samtidig er træt af at det ikke holder mere en den lille uge, hvis du er heldig og passer godt på og nærmest er nødt til at lægge neglelakken på lige inden du går ud af døren, for ikke at risikere at den bliver ødelagt. Så kunne det være en ide for dig at prøve og købe gellack, som et alternativ til din normale neglelak. Det er et produkt hvor neglakken er blandet op med en farvet gele, så du får det bedste fra to verdener. Og denne type holder i op til 14 dg. Og med en opfyldning af farven kan det forlænges med en uges tid mere.
Dette er den perfekte løsning for dig der ikke har tid eller råd til at tage til en professionel negleshop og få lagt en shellak. Det kan i en travl hverdag være svært at få passet ind i kalenderen, men ikke mindst i budgettet at skulle give 250 – 300 hver 3-4 uge, hvis man strækker den lidt.
Der kan du med fordel bruge gellack, det kan du lægge på lige præcis når du har tid og så er det helt andre priser. Første gang er selvfølgelig lidt dyrere for der skal du have en UV lampe med og en top- og base coat og selvfølgelig en farve. Men næste gang har du jo så alle produkterne, så er det kun hvis du vil have en anden farve at du skal betale.
Så har du en sikker hånd og mod på selv at kaste dig ud i negleprojektet, så kan det sagtens betale sig på den lange bane. Der vil klart være penge at spare hvis man sammenligner hvad det vil koste ved en professionel.
Det eneste man lige skal være opmærksom på er at Gellack er lige så svært at få af, som de professionelles shellack, så husk at du skal købe noget specielt remover med, så du ikke lige pludselig står og ikke kan få det af igen.