Et flot indianer tipi legetelt gør cowboy- og indianerlegene meget sjovere

Alle børn har prøvet at lege cowboy. og indianerlege. Især de mindre drenge er vilde med den klassiske leg, som har et har en stor historisk baggrund.

Til indianerlege er der ikke noget federe end en solid indianerudklædning med dertilhørende indianer tipi legetelt. En indendørs tipi er både flot og sjov, og giver en stor autentisk tilføjelse til børnenes lege.

Alle børn har set film og tegneserier med indianerne, hvor der bor alle indianere naturligvis i tepee indianertelte. Derfor skal dit barn også have et tipi legetelt.

Legetelte kommer i mange afskygninger. De fleste kan både bruges indendørs på børneværelset og udendørs i haven eller på stranden. Når du overvejer at købe et legetelt til dit barn, bør du kigge grundigt efter flere ting.

Du bør bl.a. kigge efter kvaliteten på teltet. Flere telte kan fås som pop-up legetelte, hvilket klart er en fordel. Et pop-up strandtelt er meget nemmere at slå op, og slår næsten sig selv op. Ud over dette bør du naturligvis kigge på prisen, da der ikke altid er tale om billige telte. Det optimale er naturligvis at finde en god kvalitet blandt de billige telte. Prøv evt. at søge på Google efter legetelt tilbud eller billig tipi.

Et indianertelt fås i mange varianter, men der er nu sjovest med et vellignende og autentisk indianertelt.

Ud over et flot tipi legetelt, er det sjovest med det rigtige tilbehør. Du kan bl.a. tilkøbe en flot bålplads i træ, flot indianer udklædning samt en vellignende indianer flitsbue. Jo mere autentisk udstyr og tilbehør, jo mere troværdig bliver dit barns leg – det er da sjovest.

Ud over indianertelte, kan man også finde både ridder- og prinsessetelte. Et prinsesse telt kan være sagen, hvis du fx har en pige, der ikke på samme måde er fan af indianere.