Legetelt til børn – giv legen en ekstra dimension

Et indendørs legetelt til dine børn, giver med garanti smil på læben. De er enormt sjove, og alle børn elsker at lege med dem. Legeteltene kan være neutrale, men de sjoveste er med en eller anden form for tema, som fx en tepee eller et prinsesse telt.

Når din lille dreng eller pige fx vil lege indianere og cowboyder, er en tipi et fantastisk stykke legetøj til børneværelset, som giver legen en ekstra dimension, og sætter prikken over i’et.

På samme måde kan et pirat legetelt være med til at gøre sørøverlegen mere spændende og livagtig.

Uanset om dit barn er til prinsesser, indianere eller pirater, kan du købe legetelte, der passer til temalegen.

Teltene giver ikke bare legen en ekstra dimension, det giver også dit barn mulighed for at lege i sin egen hule. Teltene giver en fornemmelse af at være inde i en lille lukket hule, hvilket alle børn elsker.

Ud over legetelte, er der mange måder, at give dine børns lege en ekstra dimension. Der er mange idéer at finde på fx internettet og YouTube.

Er dit barn fan af sørøvere og pirater, vil en skattejagt med garanti være en god idé. En veludført skattejagt, med udklædning og en skattekiste ved jagtens mål, er noget af det sjoveste og mest gennemførte, man kan lege. En skattejagt er både sjov for børn og voksne, og de enkelte detaljer, som fx indholdet i skattekisten, kan naturligvis tilpasses til aldersgruppen.

Ud over temaer, så fås legetelte i forskellige kvaliteter og typer. De fås både i traditionelle telt-typer, hvor du selv skal slå teltet op, men de fås også i pop-up varianter. Et pop-up telt er et telt, som selv slår sig op – du skal altså kun pakke det ud af emballagen, og så er det slået op.

Pop-up teltene er en smule dyrere end de traditionelle telte, men det er bestemt prisforskellen værd.