En løbecykel er den bedste cykel til små børn, når de skal lære

En balance cykel er en mindre tohjulet cykel uden pedaler, der lærer børn helt ned til 1 ½ år, at balancere på to hjul. Efter en kort indlærings periode, små og større børn lærer at køre, hoppe og race på deres cykler uden nogen hjælp fra deres forældre. En løbecykel er en erstatning for den traditionelle trehjulede motorcykler, den trehjulede og en tohjulet med støttehjul. For... Læs mere »

Billige madkasser til børn

Der er meget snak omkring madkasser til børn i dag. Skal de have et prinsesse motiv, eller skal der være god kemi? Heldigvis er der kommet meget opmærksomhed på problemet, og man kan derfor finde mange billige madkasser til børn i dag. De findes i alle slags afskygninger, og med lige så mange motiver. Der findes også hundrede forskellige meninger, om hvad den skal kunne. ... Læs mere »

Et flot indianer tipi legetelt gør cowboy- og indianerlegene meget sjovere

Alle børn har prøvet at lege cowboy. og indianerlege. Især de mindre drenge er vilde med den klassiske leg, som har et har en stor historisk baggrund. Til indianerlege er der ikke noget federe end en solid indianerudklædning med dertilhørende indianer tipi legetelt. En indendørs tipi er både flot og sjov, og giver en stor autentisk tilføjelse til børnenes lege. Alle børn ... Læs mere »

Legetelt til børn – giv legen en ekstra dimension

Et indendørs legetelt til dine børn, giver med garanti smil på læben. De er enormt sjove, og alle børn elsker at lege med dem. Legeteltene kan være neutrale, men de sjoveste er med en eller anden form for tema, som fx en tepee eller et prinsesse telt. Når din lille dreng eller pige fx vil lege indianere og cowboyder, er en tipi et fantastisk stykke legetøj til børneværelset... Læs mere »

Hundetilbehør kan være lidt af en jungle, at finde rundt i

Inden du anskaffer dig en hund, er der nogle overvejelser du skal gøre dig først, hvor meget tid har du i din hverdag til den, hvor meget plads har du og hvad skal den bruges til. Det er vigtige elementer for hvilken hund du skal vælge, så du ender med at få et godt resultat. Der er en del hundetilbehør der skal anskaffes inden hunden skal med hjem. Først og fremmest skal der... Læs mere »

Hundetilbehør skal købes med omtanke og logik

Hvis man synes det er en dyr investering at få børn, så er det ikke just en hund man skal overveje at anskaffe sig. For ligesom man med børn både skal have en seng, tøj, mad, legetøj, barnevogn, listen er uendelig lang så er det præcis det samme når man får en hund. Der findes et hav af hundetilbehør, som kan være anvendeligt når man har en hund som kæledyr. Først og fremmest... Læs mere »

Flyverdragter tilbud kan findes online

Det kan være dyrt, når man skal købe ind til de små, så de er vinterklar, når frosten kommer. Man skal sørge for, at de ikke fryser eller bliver våde, da små børn nemt kan blive syge. Heldigvis findes der rigtig mange mærker som laver god kvalitets overtøj til børn. Ethvert barn skal have en flyverdragter tilbud, som kan holde dem varm fra top til tå. Der findes rigtig mange fo... Læs mere »

Ridhjälm används till att säkra dig vid en olycka

Oavsett om du är en professionell ryttare eller om du bara rider på hobbynivå, är det en god idé att hitta den riktiga hjälm som skyddar dig när du sitter på hästen. Till tävlingar och på ridskolan ska där användas hjälm. Det är dock ingen lag om att bära hjälm, utöver dessa tidigare nämnda tillfälle. Grunden är att de flesta ridskolor är medlem av svensk ridförbund och deras... Læs mere »

Legetøj tilbud – Køb legetøjet på tilbud og spar penge

Uanset alder er legetøj altid et hit til barnet, og oftest kan de fleste børn slet ikke få nok. Her kan det være en god ide at kigge efter legetøj tilbud da legetøj oftest koster rigtig mange penge, og det kan derfor blive en dyr affære, hvis man skal have lidt forskellige til barnet. Man kan oftest finde legetøjet på nettet, hvor der typisk kan spares en god del penge. Legetøj... Læs mere »

Legetøj 1 år er et godt søge ord hvis man ikke ved hvad man skal lede efter

Har du et bare i alderen 0-1 år så kan det være svært at vide hvilke legetøj man skal vælge for at hjælpe barnets udvikling i den rigtige retning. Men en gods måde hvorpå man kan få noget hjælp og finde de ting dit barn kunne få rigtig god nytte rent udviklingsmæssigt af ville være ved at lave en google søgning på ordet legetøj 1 år. Så kommer der en masse resultater frem med v... Læs mere »

Fjallraven tasker er meget udendørs venlige og fås i mange forskellige størrelser.

Lige meget hvad du står og skal bruge en taske til vil fjallraven tasker kunne opfylde dine behov. De har alt i små og store tasker. Lige fra små der kan bruges i det daglige til store tasker du kan bruge hvis du skal på vandre tur mm. Disse tasker er ekstrem udendørsvenlige. Med dette menes der at der er tænkt på de små detaljer. Taskerne har vandbeskyttet lynlåse og er meget... Læs mere »

Hundetilbehør er en nødvendighed hvis man skal anskaffe sig en hund.

Er i de heldige der har fundet den lille lækre hundehvalp i bare må eje. Har i reserveret den og er nedtællingen nu begyndt til overtagelsesdagen. Så er det bare med at bruge dagene fornuftigt og få købt det hundetilbehør en lille hvalp nu har brug for. Det er lige fra kurv, halsbånd, til legetøj og foder. En sådan lille hvalp kræver en del legetøj og foder da de jo som børn ha... Læs mere »

Cykeltøj til den seriøse cykellist

Har du en hobby som du går meget op i så skal udstyret være i orden. Det skal det dels for at opnå de bedste resultater og dels fordi det er en del af gamet. Går man meget op i cykling er man nød til at have at udstyret i orden. Den rettet cykel er et must hvis man vil opnå de rette distancere på den rette tid og dernæst kommer der cykeltøj. Det er nødvendigt med de rette buske... Læs mere »

1 års fødselsdag er en kæmpe stor dag for far og mor

Et barn på 1 år er gerne en lille livlig krudtugle, der nyder at futte rundt og få glad opmærksomhed. Og de fleste forældre er ved at revne af stolthed når deres pode fejrer 1 års fødselsdag, opg det bliver gerne fejret med maner. Barnet får sædvanligvis gaver af alle gæster og morer sig med at pakke dem op med lidt hjælp fra en forælder, det sjove er at det tit er gavepapiret... Læs mere »

Træ legetøj - Jeg bliver helt nostalgisk når jeg tænekr på det

Det er ikke så længe siden jeg stod nede i byen, og jeg var simpelthen nød til at købe noget af det træ legetøj jeg så. Jeg kunne godt mærke, at jeg kom til at mindes min egen barndom, hvor jeg også sad og legede med den type af legetøj. Den gang jeg var barn, der var plastik på ingen måde lige så udbredt som det er blevet i dag, og det plastik der var det var ikke rigtig noget... Læs mere »

LEGO Friends til Flickor

Flickor serien som tog flickorna med storm. Serien är både genomtänkt och super fint genomfört, och LEGO Friends har varit annerkeldese den förtjänar. LEGO Friends, är det här året har utökat vår täckning avsevärt, med helt nya uppsättningar, vilka alla är medelstora. Senare under året kommer delfin båt, vilket är en trevlig stor båt med LEGO vänner tillbehör i massa sporterVis... Læs mere »

Barbie Dockor

En av de bäst säljande produkt till barn runt om i världen är de rosa dockor från Mattel. Produkten ursprungligen uppfanns i Tyskland, men i dag är Mattel alla rättigheter till den berömda Barbie docka. Barbie Walking Tawny är en av årets största nyhet, som visar att serien har genomgått en modanisering senaste åren där uppsättningarna har lagts massor av tillbehör för Barbie, ... Læs mere »

BRIO Builder

En klassiker är kvalitet träleksaker från svenska BRIO. Något nytt i träleksaker är BRIO Builder påminner om de gamla bilofix leksaker, men bara mycket mer avancerad och otroligt fin touch. BRIO Builder är en liten serie, men med ett stort utrymme centrum som en topp produkt. BRIO Builder Space Center är en stor pojkar gåva som ger massor av kreativ lek och massor av utmaningar... Læs mere »

LEGO Chima

Största nyheten för pojkarna från LEGO Sedan lanseringen av LEGO Star Wars, det helt nya fantastiska serie som kallas LEGO Chima Legends of Chima för att vara exakt. LEGO Chima innehåller approximativt från början. ett dussin uppsättningar, som är en del av Play temat + LEGO Chima innehåller en helt ny krigare serie där konfigurationerna är tecknen har olika styrkor, etc. Så ka... Læs mere »

LEGO Creator

Serien fra LEGO som indeholder flotte modeller, af huse, biler, fly og andre sjove muligheder. Serien som er i medium afdelingen, med sæt fra 49,- op til Ca 650,- er LEGO Creator med den seneste Drønet fra lydmuren som er en rigtig sej flyver. LEGO Creator har også en del køretøjer såsom terrængående jeep, super sportsvogn, flere forskellige huse, og sidst ikke mindre en 3 fors... Læs mere »