Kantinemøbler skal ofte være fleksible og udfylde flere funktioner

Din kantine vil sandsynligvis være et travlt sted, uanset hvilken virksomhed du er ejer af. Uanset om du er et travlt sportscenter, skole, offentlig virksomhed eller skal være ramme om storstilede selskaber er kantinen ofte omdrejningspunktet for den sociale aktivitet. Det er ikke kun ved frokosttid at kantine området og dens kantinemøbler bliver optaget. Det er også ofte brugt som et sted at mødes til kaffe, slappe af og koble fra og lejlighedsvis diskutere forretninger med kunderne eller holde interne møder.

Det er et område, hvor der bliver gået en masse fodtrin, for ikke at nævne en masse rod. For det bedste resultat, er det bydende nødvendigt at investere i kantinemøbler, der kan holde til en stor belastning, de skal være plet resistente og samtidig komfortable at sidde i, især hvis de også skal bruges til mødeafvikling, hvor man ofte sidder længere tid af gangen. De skal kunne modstå belastningen af ​​kontinuerlig brug, samtidig skal de opretholde et rent og attraktivt udseende, uanset hvor meget mad og drikke der er blevet spildt på dem.

Ergo kontorindretning specialiserer sig i at levere kantinemøbler i høj kvalitet. Alle deres kantine borde, stole og taburetter er specialdesignet til at kunne klare de krav, som et travlt kantine miljø byder på.
De har flere forskellige modeller af kantine borde, så indeholder samme stilart, men alligevel med hvert sit unikke input. Du kan vælge den størrelse og form, der bedst fungerer sammen med dit eksisterende rum. Der er både runde, firkantede og ovale borde, der tilskynder samtale og samarbejde. Og som stadig beholder de funktionelle egenskaber.
De fører også kantine borde der kan klappes sammen og derved gør det nemt at stille op eller gemme dem væk, alt efter hvor meget plads man har brug for.
Så hvis pladsen er trang, er deres stabelbare stole og borde en rigtig god investering. Let at folde ud i position, derved giver de dig mulighed for at skabe et behageligt kantine miljø i løbet af få minutter, og så bare folde dem væk, når der ikke længere er brug for den ekstra plads. Dette er ideelt, hvis du har et rum der skal fungere som flere forskellige lokale typer, såsom et mødelokale, som kun kræver kantinemøbler ved sjældne lejligheder.

Derudover er deres kantine stole designet til at være robuste, praktiske og langvarige, uden at gå på kompromis med kvalitet og stil. Vælg mellem en række dristige, funky farver til et virkelig moderne kantine miljø, eller vælge fra en bred vifte af træ og metal stole til en mere traditionel stil.
Ergo kontorindretning har flere års erfaring i branchen, og ud over at levere kvalitets kantinemøbler, rådgiver de også gerne til hvordan du får det bedste resultat med kantinemøbler fra dem. Uanset hvilken virksomhed du har, kan de tilbyde de færdigheder og den ekspertise der skal til, for at hjælpe med at gøre din kantine behagelig praktisk.