Skærmvæg skærmer af men giver samtidig en super praktisk fleksibilitet

Hvem har ikke prøve at sidde i ét stort kontorlokale, hvor telefonerne bimler og bamler, kollegerne snakker på livet løs, og det er bare ikke til at få fred og ro i hoved til lidt fordybelse med arbejdet.
I sådanne tilfælde kan en skærmvæg være den helt rigtige løsning for dig og dine kolleger. Sådanne vægge kan fås i fleksible udgaver, som er nemme at sætte op i mellem arbejdspladserne, for at opnå den nødvendige afskærmning for lyd og visuelt støj.
Det kan også være på f.eks. et plejehjem, hvor en patient har behov for særlig meget ro, og her kan det være en god idé at ligge inde med nogle fleksible afskærmningsmuligheder, så man hurtigt og nemt kan sætte lidt afskærmning op, og eventuelt pille det ned igen, når behovet ikke er til det mere.
Så inden man investerer i en skærmvæg, er det en god idé at overveje hvor stor en fleksibilitet man ønsker. Har man sat en fleksibel og midlertidig løsning op, så er det også nemt at rykke det væk eller ud til siden, når f.eks. julefrokosten står for døren, og der er behov for lidt mere gulvplads. Væggene kan også monteres permanente, som så til gengæld giver den bedst mulige afskærmning.