En webshop skal leve op til visse krav hvis du vil op på goggle

Som trenden er i dag, handles der mere og mere over nettet, så har man en butik og vil man gerne ramme kunderne bredt, så er man nødt til at få en online butik, for at kunne nå hele den brede skare der handler her.
Men det kan virke lidt uoverskueligt og skræmmende, men man skal ikke lade sig skræmme, men blot kaste sig ud i det. Mange af de systemer man bruger i dag til at bygge en webshop i, er meget brugervenlige og enkel i opbygningen.
Mange forhandlere tilbyder at man kan prøve en gratis demo, så man kan få testet shoppen af, inden man starter for alvor. Så har man mulighed for lige og se om den lever op til de behov og krav du har til en shop.
Der er ligesom tre trin i processen til, at have en færdig webshop hvor kunderne kan gå ind og købe lige præcis dine varer.
Først skal man vælge den template man vil bygge sin shop op omkring, herefter skal du sætte dit eget personlige præg på webshoppens design, så den kommer til at passe til dig og de varer du skal sælge. Når det er gjort så mangler du bare at lancere din shop og så er du klar til at byde kunderne indenfor i din webbutik.
Der findes flere løsninger som du kan vælge imellem, skal du blot have en lille løsning, som ikke skal kunne noget specielt, så kan du ofte nøjes med en basic løsning. Vil du derimod gerne kunne lave lidt sjov, så skal du gå et niveau højere op og vælge en standard løsning. Og sidst vil du gerne kunne det hele og gøre shoppen så brugervenlig som muligt for kunderne, så skal du vælge en professional løsning.
Der er et par ting du skal være opmærksom på at webshoppen indeholder, for ikke at støde på problemer med at komme op på side 1 på google, inden du overhovedet er i gang.
Hvis shoppen ikke er responsive eller mobile venlig, vil du opleve at du din shop bliver fravalgt når der søges fra mobile enheder, som mobiltelefoner, tablets, ipads m. fl. Og man skal huske, at der søges mere og mere fra mobile enheder, når vi er på farten, for at udnytte tiden optimalt, i en travl hverdag. Samtidig er det vigtigt at en webshop er opbygget sådan, at der er tænkt søgemaskineoptimering ind i designet – altså i programmeringen. For kan du ikke få meget tekst på siden, både i top og bund, ændre dine URL´s, lave H1´er, H2´er, indsætte alt tag på billeder og mange flere tiltag, så vil du allerede fra starten møde modstand i placerings racet.
Så kig dig godt for inden du vælger system til din webshop.