Office365 giver dig mulighed for at arbejde alle steder

Er du i din virksomhed træt af, at betale for dyre licenser som løbende skal opdateres eller fornyes. Og hver gang der starter en ny skal der også en ny licens til og stopper vedkommende så igen, så har du en licens i overskud som du stadig betaler for. Vælger du derfor en office365 løsning, så slipper du for selv at stå for opdateringer og samtidig betaler du kun for de licenser du benytter. Det vil sige ansætter i folk, tilkøber du det antal som du skal bruge og ligeledes stopper der folk, så kan du opsige licenserne igen. Så du betaler hele tiden kun for det antal licenser som du har brug for, ud fra det antal ansatte der er i virksomheden.
Ved at vælge denne løsning, vil du i fremtiden også være fri for at skulle købe nye servere, da det er en cloud løsning, hvilket vil sige at du kobler op til en server i et datacenter i stedet.
Men hvad er det så lige præcist pakken indehoder? Microsoft Office365 er som du kender det fra nu en office pakke, den findes i forskellige udgaver. Tager du for eksempel en office pro plus, så får du Word, Excel, PowerPoint med flere og den kan til vælges til nogle pakkerne. Men i alle pakker får du Exchange online, sharepoint online, lync online, office online og Onedrive for business.
En fordel ved at vælge denne løsning er at du kombinere din office pakke med fordelene ved at have dine data i det der så populært i dag kaldes skyen. En cloud løsning giver dig mulighed for at tilgå dine data uanset hvor du er og fra alle dine mobile enheder, hvad enten det er fra pc´en, mac´en, eller sågar fra din tablet. Det vil sige, at vælger du office365 har du styrken fra en office løsning og kombinerer den med fleksibiliteten fra en cloud løsning, så fås det ikke meget bedre.
Ved at vælge denne cloud baserde løsning, opnår du at din virksomhed altid vil have den nyeste version af office pakken, da den automatisk bliver opdateret når der lanceres en ny version og det er uden det koster din virksomhed en krone, det er en del af det abonnement du tegner hvis du vælger denne løsning.
Du får også en større frihed, da denne løsning er udviklet til at skulle fungere i den mobile verden. Dine medarbejdere vil kunne arbejde uanset hvor de opholder sig, så har de brug for en hjemmearbejdsdag eller skal de slå lidt ihjel mellem to møder, så vil de kunne arbejde, blot de har adgang til internettet. Endnu en fordel ved en office 365 løsning er, at de alle har mulighed for at benytte den på flere forskellige enheder, uden at det koster ekstra, så hvad enten det er den bærbare, ipad´en eller mobilen der er tilgængelig har de adgang til dataene, som jo som før nævnt bliver gemt i ”skyen”.
Så er du blevet nysgerrig efter at høre mere om office365 fra Microsoft, skal du blot tage kontakt til et hosting firma og du vil hurtigt kunne være kørende.