Dit design af webshop skal være SEO venligt

Hvad enten du har en eksisterende shop der skal opgraderes lidt eller om du er ved at starte en ny webshop op er det vigtigt at du gør dig nogle overvejelser inden du går i gang. Først og fremmest skal du sikre dig at det shop system du vælger kan opfylde alle de krav og behov du har i forhold til din webshop. De fleste shop systemer kan i store træk det samme, men på de små detaljer skiller de sig lidt ud fra hinanden. Og det er vigtigt du får en shop der er god til lige nøjagtig dine behov.
Når det så er valgt er det også vigtigt, at design af webshop også bliver up to date. Der er alt for mange der ikke får opgraderet deres design eller får lavet et kedeligt design fra starten af og det har stor betydning for brugeren, for det er et af de områder der er med til at afgøre om en hjemmeside virker troværdig og seriøs. Men også i forhold til google, google bot er efterhånden ved at være så ”menneskelig” at den også vurderer på brugervenligheds faktoren.
En helt anden ting der er meget vigtigt, nu vi taler om google er, at din side er opbygget sådan at det er muligt at lave SEO ( søgemaskineoptimering) på din side. Det ikke alle design af webshops, der er lige SEO venlige. Og hvad betyder det at lave SEO på en hjemmeside. Det er nogle algoritme google vurderer ud fra for at finde ud af hvor relevant en hjemmeside eller et helt site er. Det er ting som title, Teksten mængde på hver enkelt side, er der H1¨ere og H2´ere, Præcis URL for blot at nævne nogle af de mest gængse og let tilgængelige. Det er disse små justeringer vi alle kan lave uden at det kræver en større teknisk og SEO mæssig baggrund. Det kræver blot at det design af webshop der er blevet lavet til dit site, er fleksibelt så du har adgang til at ændre disse ting. Det er ikke alle shops der kan ændre URL for eksempel og mange designs er ikke opbygget til store mængder tekst, men det er bare vigtigt at du kan det, for at opnå den bedste rank på google.