Træbriketter er et populært alternativ til almindeligt brænde

De fleste kender det. Det bliver en lille smule koldt udenfor og straks fyrer man op for brændeovnen. Man kommer fx hjem fra en gåtur i regnvejr og fryse en smule. Brændeovnen bliver tændt og man sætter sig i sofaen med en kop varm kakao.
Der er rigtig mange der har en brændeovn. Det er en god alternativ måde til en radiator. Med en brænde følger der naturligvis også arbejde med. Den skal rengøres jævnligt. En tilsodet brændeovn betyder ofte, at der ikke tændes ordentlig op, hvilket kræver langt mere brændsel end nødvendigt.
En anden opgave der følger med ved en brændeovn er også, at man enten selv skal hugge brænde eller afhente det færdighugget ved en forhandler. Det koster både tid og penge. Man kan med fordel bruge træbriketter i stedet for. Hårdpressede briketter kan brænde betydeligt længere end almindelig briketter. Der er ligeledes mindre smulder end almindelig brænde. Derudover er de energivenlige og prisbillige.
Træbriketter er fremstillet er 100% rent træ uden tilsætningsstoffer og de er lige så skånsomme for miljøet som almindelig brænde.