En parasolfod behøves ikke at skæmme på terrassen

Om blot et par enkelte måneder vil sommeren igen være over os og vi skal til at nyde de dejlige stunder på terrassen, men der er et par enkelte udfordringer. Hvis man gerne vil være på terrassen hele dagen skal man tage højde for at der er nogle skygge områder man kan opholde sig i. Der er ingen der har godt af at sidde i solen hele dagen, heller ikke de voksne selvom de tror at de kan. Vi beskytter oftest sandkassen og der hvor børnene ellers opholder sig. En fleksibel måde at beskytte mod solen er en parasol og hvis man har en parasolfod med hjul på, går man det nemt for sig selv, at kunne flytte parasollen i forhold hvordan solen bevæger sig hen over himlen.
Men det er ikke den eneste udvej til at skygge for solen et solsejl er også en af de meget populære løsninger, som er relativt nemt at tage op og ned alt efter behov.
Nogle af fordelene ved et skyggesejl er at de fås i mange forskellige størrelser og de fås både som trekanter og firkanter, så uanset hvilken form din terrasse har eller hvor henne i haven den skal bruges, vil du kunne finde en der passer.
En anden fordel ved et skyggesejl kontra en parasol er at der ikke er nogen stor parasolfod du skal passe på hele tiden, da solsejlet bliver monteret på hegnet eller med pæle ude i bedene så de ikke generer på terrassen.
Der er dog en ulempe ved et solsejl og det er at det skal tages ned efter endt brug, for kommer der en kraftig blæst, så vil det kunne rykke sig løs eller blive revet itu. Og i værste fald rykke pælene det er monteret fast på løse, hvis de ikke er støbt i jorden.
En parasol skal selvfølgelig også slås ned efter end brug, men det er bare nemmere end at skulle til at afmontere et solsejl.
Som førnævnt hvis man vælger at have en parasol, så er det en god ide at foden er på hjul så den nemt kan flyttes rundt. Og til det er der kommet nogle rigtig fine modeller på markedet, som kan fungerer både som parasolfod og som blomsterkumme i et. Så har man løst problemet med en grim parasolfod på terrassen som man går og falder over og samtidig er der fine blomster at se på eller man man have krydderurterne lige uden for døren.