Viskerblade

Er du også i tvivl om hvilke viskerblade du skal vælge, hvornår de skal skiftes og om du skal prøve at skifte dem selv? Så læs mere her, hvor jeg har kigget lidt nærmere på de forskellige faktorer omkring viskerblade.

Der findes rigtig mange meninger omkring viskerblade, og om man skal vælge billig viskerblade eller mærkevare viskerblade. Der er rigtigt mange forskellige at vælge og mange holdninger hertil. Mine erfaringer siger mig, at Bosch viskerblade er dem som har den bedste kvalitet og holder længst tid. Derudover har Bosch viskerblade også vundet utallige tests både i ind- og udland bl.a. ved FDM's viskerblade test, hvilket gør at de vinder endnu flere troværdigheds point hos mig.

Hvornår skal de skiftes?
Ja de skal selvfølgelig skiftes, når de begynder at blive rigtigt trælse at skulle viske regn, slud og sne væk med - og gerne før, så man ikke slider på ens rude og laver ridser! Men en god huske regel er, at når viskerbladet laver blivende striber, så er det på tide at de bliver skiftet!

Derudover så er det en meget god idé, at få viskerbladene skiftet inden vinteren. Så engang først på efteråret - både for din egen skyld (da det er træls, at stå og skifte viskerblade, når det bidende koldt), men også fordi når det er koldt eller meget varmt kan viskerblade godt blive svære at skifte.

OBS! Især bagruden er tit udsat, da man måske glemmer at kigge på ruden for at se om viskerbladet slider på den.

Skift viskerblade selv!
Jeg vil klart anbefale dig selv, at skifte viskerblade selv, da du kan spare penge og tid ved, frem for at få et værksted til det. Der findes flere forhandlere af viskerblade, hvor der er en guide til hvordan du fx. sætter dine nye Bosch viskerblade på.

KØB DEM ONLINE!
Du kan bruge diverse opslags guider, til at finde lige netop de viskerblade der passer til din bil, og så kan du jo ligeså godt købe dem online. Nemt og billigt !!