Trailerlås

En ulåst trailer eller campingvogn er oplagt for tyveri - desværre. Er du så ekstra uheldig at dette tyveri foregår på din ferie, så kan du være helt sikker på at dette kommer til at stå i dine erindringer som et mareridt.

Men med en effektiv trailerlås som monteres hen over trailerens eller campingvognens kuglekobling, hvorved du sikrer mod ufrivillig afslæbning. Trailerlåsen er fæstnet med en massiv split og holdes på plads med en sikker lås hvortil der normalt er 2 nøgler. Låsen tager under 30 sekunder at montere og afmontere og koster i omegnen af 250 - 300,- Kr. hvilket må siges at være en særdeles god investering for at sikre sig.

En anden god foranstaltning når du kører med trailer, hvad enten det er på ferie eller hjemme i dagligdagen, er en trailer presenning. Med en sådanne sikrer du at de ting du har liggende i traileren rent faktisk bliver liggende under kørsel, men ligeledes at mere værdifulde ting ikke ligger direkte frit tilgængeligt for lange fingre.

Trailerpresenning fås i standard mål til stort set til alle trailere, men kan ligeledes produceres i specialmål til de mere eksotiske trailere eller udgåede modeller.