Vikan Børster

Vikan børster er en af de bedste autobørster du kan få. Vikan autobørster er produceret og udviklet i Danmark. Vikan børster har et komplet sortiment i alt hvad du skal bruge til rengøring af bilen.

Kvaliteten på Vikan børster er ikke til at tage fejl af. Vi har alle set de billige autobørster som efter at have været i varmt vand, begynder børste hårene at miste facon og børsten er stort set ubrugelig. Vikan børster holder formen også selvom de kommer i varmt vand. Selve hårene er ekstra bløde og i en god kvalitet så de er skånsomme mod lakken når du vasker bilen.

Vikan børster laver også 3 forskellige fælgbørster. Vikan Fælgbørste blød er meget skånsom mod dine alufælge. Til de let mere krævende opgaver har Vikan børster 2 forskellige typer. Vikan fælgbørste stiv og Vikan fælgrenser skurenylon er til de lidt mere krævende opgaver. De er begge gode til at rense besværlige fælge og er samtidig skånesomme med overflade på fælgene så de ikke får ridser m.m

Hvis du vil have billig og god kvalitet, så er vikan autobørster klart at foretrække.