Olieskift – motorolie & oliefilter

Hvorfor betale tusindevis af kroner når du skal have foretaget det rutinemæssige olieskift ? Værkstederne er jo ligesom ikke blevet billigere eller for den sags skyld væsentligt bedre. Dog stiger priserne støt for både olie, oliefilter og div. andre dele til dette service. Køb motorolie, oliefilter, luftfilter, kabinefilter og tændrør selv, og tag det med på dit værksted. Typisk kan du spare tusinde kroner bare på disse dele. Alternativt – skift det hele selv hvis din bil alligevel er over garantialderen og du derfor gerne vil have den billigste drift muligt. Når så du vælger olie eller filtre, så sørg for at disse er af den bedste kvalitet der fåes. Castrol Motorolie er det bedste på markedet og anvendes allerede af nogle af de største bilfabrikanter, eks. VW og Audi gruppen. Ligeså med filtre – her er det at foretrække at du vælger enten originalfiltre eller OEM filtre (original equipment manufactor) – altså samme fabrikant som originaldelene. Sørg for at at du vælger det rigtige til din bil eller motorcykel, så du fortsat roligt kan køre videre og vide at din bil eller motorcykel har det godt. Bedste måde at sikre sig det på er eksempelvis et nummerpladeopslag, hvor du helt specifikt får de rigtige dele listet til lige netop din bil. God arbejdslyst !