Mærketøj til unge

Modetøj til unge produceret og designet af danske virksomheder er det mest solgte ligenu. Mange mærker vinder frem speciel i teenager segmentet hvor mærker som Kudo er et af de kendte. Kudo er kendt for det lidt mere enkle disign, og klassiske farver og snit. Kudo laver bla. nogle af de mest populære polo shirts lige nu. Andre mærker fra det danske design er Outfitters Nation fra Bestseller. Outfitters Nation er forholdsvist nyt, og er en udspringer fra jack & Jones, men blot meget mere ungdommelig, og frækt designet. Outfitters Nation er vel nok mest kendt for deres jakker og overtøj. Et klassemærke som også har været populært i over 150 år er amerikanske Levis med speciale i jeans og skjorter. Levis blev først og fremmest udviklet til guldgraver industrien, i San Francisco i midten af 1800 tallet. Denim var oprindeligt bereget til at lave telte af, men siden er det som bekendt blevet populært til både jeans, kjorler og jakker. Spirit i Vejle er producenter af Teenmærket Next Level med deres traditionelle farvevalg er Next Level en allrounder med tøj for enhver smag både til tweens og teens. Designet Top Model ses også mere og mere på det danske market. Top Model produceres af flere forskellige mærker bla. Name It og Outfitters nation. Top Model er til segmentet 8-12 år, hvor farver og flotte motiver stadig er meget populære.